Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yağmur ve Valpadana


Traktör üretimi otomotiv sanayinin bir parçası.
Ülkemizde YAĞMUR markasıyla üretim yapan bir traktör 
firması var.35 beygir gücünde traktör veel traktörleri üretiyor.
Ürünlerinde YAĞMUR markasıyla beraber VALPADANA markasınıda kullanıyor..




Traktör modelleri;
YAĞMUR EFSANE 35W 4WD ve VALPADANA 4035W.







YAĞMUR A.Ş., tarım makinaları sektöründe dünyanın en önemli üreticileri arasında bulunmaktadır. En üstün işleme ve üretim teknolojileri ile donatılan Beylikdüzü'nde kurulu fabrikamızda 4x4 bahçe traktörü, motorlu çapa makinası, el traktörü ve İstanbul Gaziosmanpaşa'da kurulu fabrikamızda zirai sulama pompası üretimi yapılmaktadır. 




Motorlu çapa makinası ve el traktörü üretimi ve satışı ile dünyanın ilk 5 firması arasındadır. Ürettiği tüm ürün serilerini, başta Batı Avrupa ülkeleri olmak üzere, Ortadoğu, Güney Amerika, Kuzey Afrika ve Okyanusya ülkelerine ihraç etmektedir.


Kaynak;http://www.yagmur.com

3 yorum:

  1. selam.ben konya dan bir ç.iftçiyim,yağmurun büyük modellerini çıkarsanız da alsak olmaz mı?fuara getirip sergileseniz sevinirim,vede mem mun olurum.bakıyorum süper bir makina ama büyükleri yok malesef.bunun yani yağmurun motoru ne?marka?

    YanıtlaSil
  2. Perkins ve Lombardini motorlarını kullanıyorlar..Daha büyük güçler içinse firma yetkilileri gerekli açıklamaları yaparbilirler.. http://www.yagmur.com/ adresinden Yağmur Traktör e ulaşabilirisiniz.
    BU arada lütfen yaptığını yorumlara isimlerimizi yazalım..

    YanıtlaSil
  3. Yağmur Traktör ile ilgili sorularımıza firma müdürü Serkan SARAC şu cevabı iletti;
    ''Öncelikle gösterdiğiniz ilgi ve iltifat için teşekkür ederiz.Mevcut ürün gamımızda 34,40 ve 52 HP olmak üzere 3 farklı motor seçeneğini sunduğumuz Agrifarm serisi traktörlerimiz bulunmakta.34 HP ve 53 HP olan Agrifarm 350 ve Agrifarm 550 modellerimizde Perkins, 40 HP olan Agrifarm 450 modelimizde Lombardini motorlarını kullanıyoruz ve motor hariç hemen hemen tüm aksamını yerli olarak üretiyoruz.''
    Diğer taraftan daha güçlü iki farklı motor tipine sahip tarla traktörü geliştirme aşamasında olduklarını ve Kasım ayında İtalya'da gerçekleştirilecek olan EIMA 2012 Tarım Makinaları fuarında sergilemek üzere çalıştıklarını seri üretime ise 2013 yılı sonlarına doğru geçileceğini Serkan Bey otomotiv ve tarım sektörüne müjdeliyor..
    Serkan Bey, verdiğiniz bilgiler için teşekkürler...

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..