Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

OPEL SATILMIYOR, SATIYOR!

Avrupa kıtası olarak ilk altı ayı 50.000 adet'in üzerinde bir artışla ve %6.4'lük pazar payıyla tamamlayan Opel, Ocak-Haziran ayları arasında toplamda 659.000 otomobil sattı. Opel, İngiliz ikizi Vauxhall ile birlikte 27 pazarın 19'unda pazar payını arttırırken Haziran ayında %6.8 ile yılın en yüksek pazar payına ulaştı. 





Opel Türkiye; binek otomobil pazarında da güçlü markalardan biri olarak ön sıralarda yer alıyor. Opel Türkiye Haziran ayında 6.247 adet araç satarak yıl toplamında 25.205 adete ulaştı.  Yeni Meriva ve Astra Sport Tourer modelleri  bu segmentlerde  Opel 'in liderlik çizgisini devam ettiriyor.. 

Bu arada Astra ve Insignia'nın dizel motorlarının üretimi yılda 180.000'den 250.000'e çıkarıldı.
Temmuzun ilk günlerinde, Opel'in satışı ile  ilgili olarak Opel yönetimince satılmanın söz konusu olmadığı yününde açıklamalar yapılmıştı.
Meriva, Astra, İnsignia gibi modellerin yeni varyasyonlarının piyasaya sürülmesi yada tanıtımlarının yapılmasıda Opel'in üzerindeki satış şüphesinin veya düşüncesinin azalmasına sebep olacaktır. Gerçi Avrupa ve Amerika üzerinde dolaşan yeni kriz bulutları Opel'i dolayısıyla otomotivi nasıl etkileyecek göreceğiz.

Unutmadan, yeni ve yerli Combo'nun satışa sunulması da uzun yıllardır yükselişi devam eden hafif ticari araç segmenti olarak Opel'i olumlu etkileyecektir.
2012 yılı itibariyle Türkiye'de de satışa sunulacak iki kapılı Astra GTC.




Olgun,  dolgun ve kaslı görünen yeni Astra Tourer.
 1980 ve 90'lı yıllardaki station wagon  olgusunu geri getirmez ama
 sınıfında iyi bir seçenek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..