Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Off Shore ve Enduro yarışları

İstanbul her zaman hareketli, çalışkan, etkin..Bu etkinliklerin içinde ikisi öne çıkıyor;
Dünya Off Shore Şampiyonası ve Enduro Motosiklet Şampiyonası..
İstanbul Offshore Kulübü tarafından gerçekleştirilen “Işıklar Dünya Offshore 225 Şampiyonası’nın 8. ayağı Fatih Belediyesi katkılarıyla 




17 -18 Eylül tarihlerinde Balat’taki Eski Galata Köprüsü yanındaki parkurda yapılacak. “Fatih Belediye Başkanlığı Grand Prix” olarak koşulacak yarışlarda,10 takım ve 20 sporcunun mücadele ediyor.. 9 yarıştır lider olan Stihl takımı 2.407 puanla ilk sırada , Beşiktaş-Miele takımı 1.735 puanla ikinci, GSİYAD – Galatasaray ekibi ise 1.617 puanla üçüncü sırada yer alıyor.

Yarışlar Show Tv ile SkyTürk ekranlarından canlı olarak yayınlanıyor.




Türkiye Enduro Şampiyonası 6. Ayak Yarışı Eyüp Göktürk'te 17 ile18 Eylül 2011 tarihlerinde gerçekleşiyor..

Cumartesi günü sıralama turları yapılırken yarışın startı pazar günü verilecek.. Türkiye Enduro Şampiyonası'nın 6. ayak yarışları, 17-18 Eylül 2011 tarihlerinde İstanbul – Göktürk parkurunda yapılacaktır. Önceki yıllarda Şile yakınlarında yapılan yarışlar bu sene Göktürk’ün şehir merkezine daha yakın olmasından seyircilere daha kolay ve keyifli izleme olanağı sağlayacak. Yeni düzenlenen parkur her türden doğal engellerle yarışçıların doğayla mücadelelerine yeni bir boyut kazandıracaktır. Padok, Enduro ve Ekstrem Test özel etapları bir kömür ocağı vadisinde olup, tek bir noktadan tümü izlenebilmektedir. Yarış ile ilgili detaylı bilgiye emok.org ve .ioc-tr.net ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..