Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

MiCHELiN'iN AKTiViTESi

Ürün, yenilik ve haber olarak çok sık güncellenen otomotiv sektöründe,  firmalar blogları keşfetti...Dünya genelinde olduğu gibi ülkemizde de bir çok marka ve firma, blogları hatta forumları dikkate alıyor.
Lansmanlar, testler , fuarlar ve daha bir çok etkinlikte blog yazarları da yer alıyor.





Michelin, otomobil blog yazarlarıyla geçtiğimiz haftasonu bir aktivite gerçekleştirdi.
Bu aktivitede bizde  otolist.blogspot.com / Otometre.com olarak
 yer aldık.Etkinlikte Onur Koray / Onurkoray.blogspot.com, Sinan Kolat / Pit Girişi,  
Alişan Özkan'da yer alan blog yazarlarından.




Etkinlik çerçevesinde fikir alışverişi sohbete dönüşürken onuda Avrupa'nın ve Türkiye'nin en büyük dijital eğlence merkezi The Game'de gerçekleşen turnuva izledi.
Turnuvada ise otomobilli hayatın olmazsa olmazı lastiklerin teknik bilgileri ve bu sektörün önde gelen firması Michelin'in ile ilgili bilgiler soru cevap olarak yer alırken farklı  dijital oyunlarla yarışma renklendi.




Özellikle topa kafa atarken kramponlardan korunmaya çalışmak,  gitarla rock yapmak , şarkı söylemek! ve tabii ki masmavi modifiyeli bir Nissan GT-R'yi ekranda da olsa zaptetmeye çalışmak çok eğlenceliydi...




Özetlersek, bizleri sıcak bir şekilde ağırlayan 
Michelin; Pazarlama ve İletişim Direktörü Sertan Açıkgöz,  İletişim Müdürü Banu Efe, Kurumsal İletişim Sorumlusu Selen Dik ve bu organizasyonu sağlayan MedyaEvi İletişim Yönetmeni Mert Yılmaz , Müşteri Direktörü  Esra Saltık  ile Sibirya soğuğundan izler taşıyan bir Pazar günümüz eğlenceli ve hareketli  bir hafta sonuna dönüştü. 


Lastik kontrol zaman çizelgesi


LASTİK ADAM; BiBENDUM
Eskiden, özellikle kamyonların kabinlerinin üzerinde yer alan büklüm büklüm lastik adamı hatırlamayınınız yoktur.O adam hala hayatta ancak artık araç üzerinde değil. Muhtemelen güvenli olmak adına  araç içinde! reklamlarda ve lastiğin üzerinde yer alıyor.Lastik Adam diğer adıyla Bibendum; 1898 yılında hayat buluyor.Dünyanın her yanına giden Bibendum 2000 yılında Dünyanın En İyi Logosu seçilirken artık reklam ve görsel dünyada her an karşımıza çıkabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..