Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

KEN BLOCK, PiRELLIi'NiN KIŞ YARIŞ LASTiKLERiNi TEST ETTi

Ünlü Amerikalı yarışçı ve “GYMKHANA” yıldızı Ken Block, Rusya’nın St. Petersburg kentinde Pirelli’nin çivili kış yarış lastiklerini kar üzerinde test etti.Pirelli’nin Igora Park’ta yeni kış lastikleri ttanıttığı etkinliğe konuk olan Ken Block sıra dışı sürüş stili ile izleyenlere adeta görsel bir şölen sundu.
Dünyanın en popüler pilotlarından biri olan ve daha çok  sıra dışı sürüş stili ve abartılı gösterileriyle ün yapan Ken Block, Pirelli’nin yeni kış lastikleri tanıtım etkinliği kapsamında St. Petersbug’un kayak merkezi İgora Park’ta Ford WRC aracı ile Pirelli’nin çivili kış yarış lastiği Sottozero’yu test ederek, izleyenlere heyecanlı görsel bir şölen sundu.
  


Otomobil sporları dünyasında neler oluyor?



Ralli pilotu da olan ve Dünya Ralli Şampiyonası’nda da yarışan Ken Block aynı zamanda GYMKHANA yıldızı olma özelliğiyle de öne çıkıyor. Pirelli’nin kış lastikleri tanıtım etkinliği için Rusya’nın kuzeyinde bulunan St. Petersburg’a gelen Ken Block, kayak merkezi Igora Park’ta

kar üstünde heyecanlı bir gösteri gerçekleştirdi. Doğru lastiğin performansa ve güvenliğe olan etkisini gözler önüne sermek için gerçekleştirilen gösteri için dünyanın en zorlu zemini ile tüm dünyada ün yapmış Ken Block tarzı bir araya gelince ortaya benzerine ender rastlanan görüntüler çıktı. Testte 2008-2010 yılları arasında Pirelli’nin tek resmi lastik tedarikçisi olarak destek verdiği Dünya Ralli Şampiyonasında kullanılan lastiklerle aynı aileden olan Winter Sottozero kullanıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..