Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Minicar ve RKS Motor

2012 Motosiklet Fuarı'nda yer alan yeni markalardan biride RKS Motor'du.
RKS Motor Gaziantep üretim yapıyor.RKS Motor; Kuba Motor ve Folkvan ile akraba bir firma.Motosiklet, skooter atv 'den oluşan bir ürün gamına sahip. Bu çeşitlilik içinde en çekici olanı Minicar. Küçük motoruyla tasarruflu oluşu, her araziye uygunluğu ile otomobil tutkusunu birleştirmesi adına güzel bir araç..


 yeni atv


RKS Motor'un Minicar adlı aracı tek silindirli, 4 zamanlı 320 cc hacimli bir motorla azami gücü 7250 devirde 15 kW.
Çekiş sistemi dört tekerden.Aracın ağırlığı 376 kg olup azami hızı ise 80 km/saat.
Yakıt Sistemi Karbüratör
Ateşleme C.D.I.
Başlatma Marş
Yağlama Sistemi Basınçlı Yağlama
Soğutma Sistemi Yağ Soğutma
Şanzıman 5 Vites
Debriyaj Otomatik 2WD/4WD
Kuru Ağırlık 376 kg
Maksimum Taşıma Kapasitesi 573 kg
Yükseklik 1565 mm
Uzunluk 2670 mm
Genişlik 1480 mm
Yerden Yükseklik -
Dingil Mesafesi 1920 mm
Ön Teker 175-70 12-43N
Arka Teker 175-70 12-43N
Fren Sistemi Hidrolik Diskler
Garanti Süresi 2 Yıl / 20.000 km







Yaşam kalitenizi yükselten değerlerden biriside kuşkusuz sizinle bütünleşen, tutkularınızı aşka dönüştüren, sizi her yönüyle farklı kılan, hobi olmaktan ziyade bir yaşam biçimi haline gelen, özgürlüğün tadına doyasıya alabileceğiniz bir motosiklet sahibi olmaktan geçiyor.





RKS Motor Farklı sınıflarda birbirinden değişik göz kamaştırıcı modellerin büyülü iklimine sizleri davet ediyor. Ayaklarınızı yerden kesildiğinde yada bulutların üzerine çıktığınızda yaşadığınız mutluluğun daha fazlasını RKS Motor sizlere garanti ediyor. 















RKS'nin bir yandan seri, kıvrak, atak, hızlı, güçlü ve agresif yönleriyle teknolojisini yansıtırken diğer yandan maksimum sürüş keyfinin bir sonucu olarak adrenalin ve heyecanı nasıl bir tutkuya dönüştürdüğünü göreceksiniz.





Türkiye'de motosiklet sektörü RKS Motor ile beraber değer kazanıyor. motosikletin her parçasında, her noktasında yüksek teknoloji, kalite , donanım zenginliği, dinamik tasarım ve estetiği ilk bakışta fark edeceksiniz. Ülkemizde yıllarca eksikliği hissedilen ve beklide sırf bu yüzden kullanıcı sayısının sınırlı kalması engellenemeyen gerekli güvenlik donanımına sahip olmayan motosikletlerin varlığı RKS motorla artık son buluyor. İnsanlarımıza prestijli, pratik, çevreci, tabiatla iç içe olmanın avantajlarını sunan RKS Motor, güvenli bir ulaşım aracı olan motosikleti insanlarımıza sevdirmeyi ve bir çağdaşlık göstergesi olan motosiklet kullanım oranını ülkemizde hızla artırmayı hedeflemektedir.


RKS Motor sektörde çok ciddi bir alt yapıya ve bilgi birikimine sahip, kullanıcı istek ve beklentilerini daima önde tutan ve önemseyen bir firma yapısına sahiptir. Vitesli, yarı otomatik, otomatik şanzımana sahip; Naked, Cruızer, Cross, Scooter, Cup, Cg ve Atv sınıfında İnsanlarımıza hak ettiği kalite ve standartlarda, modellere ödenen bedelin çok üstünde geri kazanımın sağlandığı ürünleri sizlerle paylaşmanın onurunu taşımaktadır.







RKS Motor; 4. Organize Sanayi Bölgesi 83422 Nolu Cadde No:14
P.K.:27110 Gaziantep
Telefon +90 342 357 08 18 Faks +90 342 357 08 15
http://www.rksmotor.com.tr 
 info@rksmotor.com.tr

6 yorum:

  1. işin içinde küba firması varsa kimseye tavsiye etmem.8 ay fren kolu debrej kolu bekledim parça sı gelmiyor ve bu firma malının arkasında durmuyor satıldımı tmm ömle işte

    YanıtlaSil
  2. Bu konuyu en iyi kullanıcılar ve yaşayanlar bilir.Birde herhangi bir ürün ile ilgili arıza ve şikayet anlamında bilgi sahibi olmak için arama motorlarıyla şikayet sitelerini incelemek faydalı olabilir.Tabii ki kullanıcılara da sormalı.

    YanıtlaSil
  3. bu motorun fiyatını ögrenebilir miyim?

    YanıtlaSil
  4. Bu aracın fiyatını en iyi
    http://www.rksmotor.com.tr adresinden ve aşağıdaki adres ve telefonlardan öğrenebilirsiniz..
    RKS Motor
    4. Organize Sanayi Bölgesi
    83422 Nolu Cadde No:14
    P.K.:27110 Gaziantep
    Telefon
    +90 342 357 08 18
    Faks
    +90 342 357 08 15
    E-Posta
    info@rksmotor.com.tr

    YanıtlaSil
  5. şu otomatik vites olayına gıcık oluyorum...yakıt tasarufu için küçük motorlu araba arıyoruz....bu minikar kanaatimce clio kadar yakar...almam için bir sebep söyleyin lütfen.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..