Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Skoda Yeti Greenline. Siz Tasarruf Edin, Doğa Kazansın.

Kompakt SUV segmentine yepyeni bir bakış açısı getiren otomobil, Skoda Yeti Greenline şimdi Türkiye yollarında. Yeti Greenline hakkında yazılıp çizilecek çok şey var. Ancak bunların arasında en önemlisi, tabii ki müthiş düşük yakıt tüketimi. 105 beygir güç üreten 1.6 TDI motora sahip Yeti, 100 kilometrede sadece 4.6 lt yakıt tüketiyor. Bu da onu kompakt SUV segmentinin en tasarruflu aracı yapıyor. Aracın bir diğer muhteşem özelliği de çevre dostu olması. Yeti, kilometrede sadece 119 gramlık CO2 salınımına sahip. Bu konuda da Yeti, yine sınıfının en iyisi.




Peki Yeti, bunu nasıl başarıyor? Yeti’nin Greenline teknolojisine sahip motoru düşük
yakıt tüketimi sayesinde çevreye zararlı atıkların azaltılması için farklı özelliklere sahip. Belirtmek gerekir ki; bu özellikler Yeti Greenline’da standart. Öncelikle Start & Stop Sistemi, gerekli durumlarda otomatik olarak motoru durduruyor. Fren enerjisi geri kazanım özelliğiyle de elektrikli cihazların ihtiyacı olan enerji karşılanıyor ve akü daha az çalışıyor. Ayrıca Yeti, sınıfındaki yüksek gövde yapısına araçların tersine yere daha yakın ve aerodinamik bir profile sahip. Bütün bu özellikler, Yeti’nin sıradan dizel motora sahip bir SUV'dan daha düşük tüketim ve emisyon değerlerine sahip olmasına olanak veriyor.

Skoda Yeti Greenline hakkında daha fazla bilgi almak için http://www.skoda.com.tr/new/skoda-yeti-greenline.asp sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
Bir bumads advertorial içeriğidir.

2 yorum:

  1. bunun yakıtının türünü öğreneblirmiyim ?

    YanıtlaSil
  2. Aracın yakıt türü mazot, yani dizel motora sahip.
    http://www.skoda.com.tr/new/skoda-yeti-greenline.asp adresinden daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..