Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

XV, BRZ, CENEVRE FUARI ve SUBARU

Subaru, Japonya'nın ve dünyanın önde gelen otomobil markalarından biri.
Normal sürüş düzeninden başka büyük oranda ürettiği otomobiller 4x4 düzeninde. Boxer motor denince de akla gelen markalardan biri. Subaru 1985'li yıllardan beri Türkiye'de. Türkiye'ye ilk  gelen hatırladığım ilk Subaru'lar Leone ile Justy idi.





 Leone, o haliyle şu an üretilsel hemen alıcı bulabilecek bir  otomobil bana göre. Çizgileri bile 30 yıl öncesine ait olsa bile, üstelik 4WD özelliğiyle bugünlerde pekte sırıtmayacak derecede iyi modellerdi.Subaru, 82 Uluslararası Cenevre Motor Show Fuarı'nda BRZ,  XV ile İmpreza'yı sergiledi..

Dolgun yapısıyla XV hem sportif hemde her türlü arazinin üstesinden gelecek yapıda. Ayrıca teknolojisi, teknik özellikleriyle ilgi çekici bir araç.Unutmadan XV,önümüzdeki günlerde otomobil  bloglarının gündeminde olacak.




Subaru'nun yeni sporcusu; BRZ.











Subaru Teknolojisi'nin somut delilleri!




 Son İmpreza!




https://www.facebook.com/turkiyesubaru
http://www.subaru.com.tr/
https://twitter.com/#!/Turkiyesubaru



2 yorum:

  1. Subaru çok iyi bir marka ancak ülkemizde tutulmuyor. Subaru'nun ülkemiz piyasasında tutulabilmesi için kendini yeniden yapılandırması ve kendisine iyi bir distribütör bulması lazım. Volkswagen neden bu kadar çok satıyor Volkswagen bir distribütör sayesinde satış, pazarlama ve reklam konusunda çok başarılı bir marka ve zengin motor seçeneği ve donanım sunuyor. Subaru da Volkswagen'in izlediği yolu izlemeli

    YanıtlaSil
  2. Subaru ile Volkswagen'i karşılaştırmak çok yanlıştır Subaru premiumdur Volkswagen halk otomobilidir. Subaru'yu ancak Audi, BMW, Mercedesle karşılaştırabilirsiniz Volkswagenle değil. Volkswagen'i ancak Renault, Toyota, Honda, Hyundai, Ford, Fiat gibi markalarla karşılaştırabilirsiniz. Ancak Türkiye şartlarında Volkswagen kendi segmentindeki markaların yanında premium gibi kalıyor. Volkswagen kullanıcısına sunduğu zengin model yelpazesi, motor seçenekleri, donanım ve özellikler Volkswagen'in rakipleri karşısındaki en büyük avantajıdır

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..