Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Siz haberleri okuduğunuzda gündemden kalkmış olacak!

Türkiye'mizde gündem neredeyse yıldırım hızıyla değişiyor. ''Ne oldu böyle ne oldu'' diyene kadar o bilgi ve haber eskimiş yerine yenisi gelmiş oluyor.Otomobilli hayatta da  son günlerde öne çıkan önemli önemsiz! haberleri hatırlayalım;
Avrupa, Amerika ve Afrika'da otobüs satan Temsa, alkolmetreli otobüs imal etmiş. Şu ana kadar 422 alkolmetreli otobüs üretilmiş durumda. Araç alkolmetre kullanılmadan ve sürücü  alkollü çıktığında çalışmıyor.Seyahatler daha güvenilir olacak gibi. Ancak firma; aklı üç kağıda çalışanlar
için alkolmetreyi başkasına üfletip aracı alkollü  kullanır mı sorusunun cevabını da düşünmüştür umarım...Doğru işlerse bu sistem otomobillere de uygulanmalıdır.
Mercedes Benz araçlarını  Türkiye'de artık Euro yerine Türk Lirası ile satacak. Mercedes'in yeni uygulamasıyla en pahallı araç 1 milyon 200 (1200 000) TL ile SLS AMG oldu.
Ehliyet sınıflarına bir yenisi daha ekleniyor; otomotik vitesli araç kullananlar B1 sınıfı ehliyet alacaklar..B sınıfı ehliyet kullananlar tekrar mı sınava girecek?
Akaryakıta gelen ve gelecek olan zamları saymıyoruz.Onlar bilinen şeyler.
Artık haber değeri bile yok!!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..