Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

OYDER, MARKALAŞMANIN GÜCÜ ve YERLi OTOMOBiL

Otomotiv Yetkili Satıcıları Derneği  (OYDER)'' Markalaşmanın Gücü'' ana temalı  (4'üncü)  Otomotiv Sektörünün Geleceği Kongresi'ni 26 Nisan Perşembe günü Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirecek..Son yıllarda öne çıkan  Yerli Otomobil ve Yerli Marka tartışmaları  kongrenin öncelikli konularından biri olacak.

Almanya 7. Başbakanı Gerhard Schröder, Devlet-Sektör İşbirliği Tücrübelerini 
OYDER Otomotiv Sektörünün Geleceği “Markalaşmanın Gücü” Kongresi’nde Paylaşacak! 
23 yıldır faaliyet gösteren ve çatısı altında 900’den fazla Otomotiv Yetkili Satıcısını temsil eden OYDER (Otomotiv Yetkili Satıcıları Derneği), Otomotiv sektörünün tüm paydaşlarını bir araya getirerek her yıl düzenlediği “Otomotiv Sektörünün Geleceği” kongrelerinin dördüncüsünü, 26 Nisan’da Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün’ün yanı sıra otomotiv sektörünün farklı kesimlerinden çok sayıda üst düzey yöneticinin de katılacağı OYDER 4. Otomotiv Sektörünün Geleceği Kongresi’nin bu sene ki konsepti ise “Markalaşmanın Gücü” üzerine olacak. Otomotiv sektöründe marka ve markalaşmanın gücünün
masaya yatırılarak özellikle “yerli otomobil, yerli marka” ekseninde mevcut durumun net bir şekilde analizinin yapılacağı kongrede konuşmacı olarak yer alacak Almanya’ya önemli hizmetler vermiş 7. Başbakanı Gerhard Schröder ise sektör-devlet işbirliğine dair değerli
tecrübelerini paylaşacak. 
12 Milyar TL yatırımla, 100 bin kişiye doğrudan istihdam sağlayan ve sektörün tüketiciye dokunan tek derneği olan OYDER’in, otomotiv sektörünün pozitif gelişimi adına, Türkiye mozaiği olarak, sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmediğini dile getiren OYDER Başkanı H. Şükrü Ilısal; yerli otomobil ve yerli marka kavramlarının birbirinin içine geçtiği ve tartışıldığı son dönemde özellikle “Markalaşmanın Gücü”nün önemine değinerek, yeni vizyonlar geliştirme yolunda katma değer sağlayacak tüm fikirlerin tartışılacağı bir platform yaratmayı hedeflediklerini vurguladı. OYDER Başkanı H. Şükrü Ilısal; “Bu noktada hem Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sn. Nihat Ergün’ün hem de Almanya 7. Başbakanı Sayın Gerhard Schröder’in değerli katkılarının yanı sıra kongre kapsamında düzenlenecek oturumlarda değerli sektör yöneticilerimizin katılımlarıyla “Markalaşmanın Gücü” ekseninde etkili fikir ve güçlü vizyonları ortaya koyabileceğiz. Bununla birlikte Sayın Schröder’in “Globalleşme ve AB’nin Geleceği” konulu konuşmasının farklı açılardan önemli mesajlarla yüklü olması açısından yine dikkatle takip edileceğine inancım tamdır” dedi. 
Bununla birlikte bu kongreye katılacak ana ve yan sanayi temsilcileri, distribütörler, yetkili satıcılar ve otomotiv sektörüne hizmet veren firmaların üst düzey yönetici ve çalışanlarının katılımıyla Türkiye’de ilk defa interaktif biçimde bir otomotiv sektörünün SWOT analizini de yapabilmeyi amaçladıklarını belirten Ilısal; “Türkiye’de otomotiv sektöründen yüzlerce katılımcının interaktif desteğiyle OİB, ODD, TAYSAD, TOBB ve OYDER’in başkanlarının katılımıyla düzenlenecek olan panelde hem güçlü hem zayıf yanlarımızı birlikte ortaya koyup, Türk otomotiv sektörüne yönelik tehdit ve fırsatları birlikte analiz edeceğiz. Bu yenilikçi çalışmanın sonuçlarının, otomotiv sektörümüz açısından fayda sağlayacak ve işbirlikçi bir beyin fırtınası anlamına geleceğinden hiç kuşkumuz yoktur” açıklamasını yaptı. 
Made In Turkey Paneli Ses Getirecek! 
H. Şükrü Ilısal, OYDER 4. Otomotiv Sektörünün Geleceği “Markalaşmanın Gücü” Kongresi’nde kapsamında Türk otomotiv sektörünün üretim ve ihracattaki yıldızları; Tofaş, Oyak Renault, Ford Otosan, Toyota Türkiye ve Hyundai Assan’ın CEO ve genel müdürlerinin katılımıyla “Made In Turkey”in önemini ve gücünü ortaya koymaya çalışacakların vurguladı. Bu panelin özellikle ses getirecek değerlendirmeler ve sonuçlar içermesini beklediklerini ifade eden Ilısal, bununla birlikte yetkili satıcılar açısından da markalaşmanın gücü ve önemini ortaya koyacak konuşmacı ve detaylı içeriklerle kongreyi takip edecek herkese yeni fikir oluşumlarına ön ayak olmak istediklerini de açıkladı. H. Şükrü Ilısal, “OYDER olarak her zaman olduğu gibi mevcut sektör yol planlarını kucaklayıcı ve güçlü stratejilerini ortak vizyon hedefiyle destekler nitelikte katkıda bulunmayı amaçlıyoruz” açıklamasını yaptı. 
Kongre Online İzlenebilecek! 
Bu yıl gerçekleştirilecek Kongre’de bir ilk daha yaşanacak. 26 Nisan 2012 tarihinde gerçekleştirilecek kongre, kongre için 05 Nisan 2012 tarihinden (bugünden) itibaren yayın hayatına başlayacak olan www.oydermarkalasmaningucu.com web sitesinden canlı olarak izlenebilecek. 
Güçlü ve Değerli Sponsor Desteği! 
OYDER’in 4. Otomotiv Sektörünün Geleceği Kongresi’nin gerçekleşmesi yolunda her yıl çok değerli sponsorların katkılarını aldıklarını özellikle ifade eden H. Şükrü Ilısal, “ 2012 yılında da başta Chevron olmak üzere BASF, DRD Derindere Filo Kiralama, Fullcharger, İncitaş, Turassist ve UPS gibi hem global ölçekte hem ulusal ölçekte alanlarında önemli işler yapmış ve yapmaya devam edecek markaların inanç ve destekleriyle yola çıkmanın ayrıcalığını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu noktada yine sponsorluk katkısını ve desteğini esirgemeyen Hürriyet Gazetesi, Bridgestone, Doğuş Otomotiv, GEFCO, Garanti Emeklilik, Aktaş Group, Prista Oil, GFK ve TRT gibi diğer sponsorlarımıza da ayrıca şimdiden içtenlikle teşekkür etmek istiyorum” diyerek sözlerini tamamladı. 







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..