Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

11-12-13 MAYIS'TA İSTANBULPARK

 İstanbulPark'ta motorsporları etkinlikleri Formula 1'le başladı.Bir çok etkinlik İstanbulPark'ta gerçekleştirilirken 11,12,13 Mayıs tarihlerinde Renault Trucks sponsorluğunda İstanbul Truck Racing adı altında kamyon yarışları gerçekleştirilecek..
İlgili kurum ve organizatörler,
kamyon yarışarının yanında otomobil yarışlarınında yapılacağını daha önce açıklamışlardı.Bu konudaki bilgiler ve ulaşım konusundaki son durum şu şekilde;
Porsche 977 GT3'lerden oluşan GO CUP isimli özel kupa organizasyonu yarışları Support Race adı altında yapılacak.Medya sponsoru NTV Spor gün başı ve sonunda
yayınlar gerçekleştirecek.
Türkiye Pist Şampiyonası’nında ikinci ayak yarışıda yine aynı tarihte İstanbulPark'ta koşulacak.
5.3 km uzunluğundaki İstanbul Park’ta Süper Grup, Maxi Grup, 1600 Grup ve Dizel Grup otomobillerinin birlikte start alacağı yarışlar cumartesi günü saat 14:05’te, pazar günü ise saat 14:00’da başlayacak.
Aracı olmayanlar içinse İETT organizasyon süresince  otobüs seferleri; Kavacık, Bostancı, Kadıköy ve Taksim'den yapılacak.
* 11 MAYIS CUMA
10.00-11.00
* 12 MAYIS CUMARTESİ
09.00-10.00-11.00-12.00
* 13 MAYIS PAZAR
09.00-10.00-11.00-12.00 ve
her gün akşam 18.00-19.00 dönüş seferleri olacaktır.
Ancak kaç otobüs kalkacak ve yeterli olacak mı tartışılır! Benim gibi aracı olmayanlar nasıl bir gün yaşayacak; o gün öğreneceğiz!!!

Kamyonyarislari.org sitesinin ulaşımla ilgili bölümünde aşağıdaki bilgiler yeralıyor.

İstanbul Park pistine dört farklı noktadan ulaşım imkanı bulunmakta. TEM, E5, Sahil Yolu tarafından gelenler ile Sabiha Gökçen Havalimanı'na inen seyircilerimiz için ayrı güzergahlar mevcuttur.

TEM otoyolunu kullanarak İstanbul veya Kocaeli tarafından gelen seyirciler, TEM Otoyolu üzerindeki ‘Sabiha Gökçen Havalimanı – İstanbul Park’ Kavşağı’ndan sağa dönüp ileride Kurtköy gişelerinden geçtikten sonra, sağa dönerek İstanbul Park tabelalarını takip edip Formula 1 yoluna bağlanırlar. Bu yol sizi 6 kilometre sonra İstanbul Park’a ulaştıracaktır.

E5 üzerinden İstanbul veya Kocaeli tarafından gelen seyircilerimiz Pendik’te, ‘Sabiha Gökçen Havalimanı – İstanbul Park’ tabelasından sağa dönüp, havalimanı yönünde ilerlemelidir. Bu yol üzerinde ‘İstanbul Park’ tabelalarının takip edilmesi ile, yaklaşık 15 kilometre sonra piste ulaşabilirsiniz.

Caddebostan – Pendik Sahil Yolundan gelen seyirciler Kaynarca Kavşağı’ndan itibaren E5’e doğru ilerleyip, daha sonra ‘Sabiha Gökçen Havalimanı – İstanbul Park’ tabelalarını takip etmelidir. Havalimanı güzergahında ilerlenen bu yol üzerinde İstanbul Park tabelalarının takip edilmesi ile yaklaşık 15 kilometre sonra piste ulaşabilirsiniz.

Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan gelen seyircilerimiz, havaalanı çıkışındaki kavşaktan sağa dönerek İstanbul Park’ tabelalarının takip edilmesi ile yaklaşık 6 kilometre sonra piste ulaşabilirsiniz.

40.951333,29.405154 koordinatlarını kopyalayıp, www.maps.google.com sitesinde adres satırına yapıştırarak aratma yaptığınız takdirde, pistin konumunu görebilirsiniz.

Ayrıca pistin haritasını doğrudan görmek için lütfen tıklayın.

İstanbul Park pistinin GPS koordinatlarıı: +40° 57' 4.80", +29° 24' 18.55" 
İlgli bağlantılar;
 http://www.otometre.com/2012/05/istanbul-truck-racing-by-renault-truck.html
https://twitter.com/#!/truckracingTR
 http://www.kamyonyarislari.org
 https://www.facebook.com/kamyon.yarislari
 http://www.tosfed.org.tr
 http://www.ntvspor.net/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..