Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

OTOMOBiLDE BU HAFTA; MAZDA, FERRARi, AUDi, DACiA, LAND ROVER

Gazetelerin otomobil sayfaları  haftaya  nasıl başladı bir bakalım;
Mazda'nın Skyactiv motor teknolojili  CX-5'i hemen hemen bütün sayfalarda yer alıyor.Mazda'nın son dönemlerde  distribütör değişikliği ve hukuki süreç yüzünden satışları en alt seviyelere inmiş durumda. Bu yeni teknolojili motora sahip modellerle Mazda yükselme çizgisine girecek.Önümüzdeki sene yenilenmiş  Skyactiv teknolojili yeni Mazda 3 Serisi ile ,
marka eski günlerine yaklaşacak..
Ferrari Türkiye temsilcisi FerMas sadece kendilerinin satışını yaptıkları Ferrari'lere garanti sağlayacak. Başka şekilde Türkiye getirilen araçlar bu kapsamın dışında kalacak..
Artık üçüz - dördüz araçlara alıştık. Renault Kangoo daha önce Nissan Kubistar olarakta üretilirken şimdilerde Kangoo'nun yanısıra Mercedes Benz Cıtan ve Dacia Dokker olarak göreceğiz..Ayrıca Nissan - Renault işbirliği çerçevesinde Dokker haliyle Mahindra, Lada olarakta görme imkanımız olabilir.
Volkswagen Mega Market'in! ağır toplarından Audi ise ÖTV  yüzünden  değişik arayışlarda olan bir marka. Mercedes Benz ve diğer firmalar gibi  oda 1.6 ve daha düşük motorlu seçeneklere yönelmek zorunda. Model çeşitliliğiyle diğer markalarla olan farkı azaltmaya veya açmamaya çalışıyor.
Land Rover 300 000'inci Frelander 2'yi ve Skoda ise 3 000 000'uncu Fabia'yı üretti.
Yılın otomobili seçilen ikizlerden! Opel Ampera İstanbul'daydı..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..