Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

PIRELLI NIGHT DRAGON VE HARLEY DAVIDSON’LARLA AVRUPA’DAN ASYA’YA UZANAN YOLCULUK


İSTANBUL BOĞAZI’NDAN GEÇEREK İKİ KITAYI BİRLEŞTİREN TUR

Harley Davidson tutkunlarının Pirelli Night Dragon lastikleriyle gerçekleştirdiği yaklaşık 3000 kilometrelik tur iki kıtayı birleştiriyor. 9 Mayıs 2012 tarihinde İtalya’nın Venedik kentinden başlayan ve 6 ülkeyi kapsayan tur 19 Mayıs 2012’de İstanbul Boğazı’nda geçerek Asya kıtasında son buldu. Pirelli, yeni custon touring
 tipi motosiklet lastiği Night Dragon’u tanıtmak amacıyla 3000 km’lik Avrupa’dan Asya’ya uzanan bir yolculuğa imza attı. Harley Davidson ile birlikte gerçekleştirilen ve 6 ülkeyi kapsayan turun en önemli özelliği ise Pirelli’nin anavatanı İtalya’dan başlayıp, İstanbul Boğazı’nda sona ermesi.  

Altı ülkeden grupların katılımıyla oluşturulan 70 kişilik konvoy Venedik’ten 9 Mayıs Çarşamba günü yola çıktı. Harley Davidson tutkunları “Night Dragon Turu”nu sırasıyla İtalya, Slovenya, Macaristan, Romanya, Bulgaristan ve Türkiye’yi kapsayan rotayı geride bırakarak 19 Mayıs 2012 Cumartesi günü İstanbul Boğazı’nda gerçekleşen finale tamamladı.
İtalyan lastik devi Pirelli’nin organize ettiği “Night Dragon Turu” motosiklet tutkunlarına yeni Night Dragon lastiklerini test etme imkanı sundu. Motosiklet tutkunlarının en önemli ihtiyaçları arasında yer alan yol tutuş ve konfor özelliklerine sahip yeni Pirelli Night Dragon lastikleri geniş ölçü yelpazesinin yanı sıra, lastik ömründen ödün vermeden sürüş keyfi ve sürüş güvenliği sunuyor. Sunmuş olduğu üstün yol tutuş özelliklerinin yanı sıra ileri seviyede konfor da vaat eden Pirelli Night Dragon, özellikle custom motosiklet kullanıcılarının öncelikli tercihi olmaya aday.
Basın Bülteni

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..