Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

FiAT LiNEA AiLESİ; YENi LiNEA + LiNEA CLASSiC

Fiat'ın en yenisi Yeni Linea  yollara çıkınca mevcut üretilen Linea eskidi!Bu nedenle  fiyat listeleri başta olmak üzere artık adı; Fiat Linea Classic oldu.Bazı markaların yeni modelleri çıkınca bir önceki Classic olarak bir süre daha üretimde kalıyor.2007'den beri üretilen Linea , Tofaş tarafından üretilen ikinci klasik model; ilki en çok satan Fiat modellerinden biri olan Doblo Classic.Ayrıca Fiat'ın internet sitesinde  artık Palio ve Albea yer almıyor.Bu sınıftaki boşluk için bir çalışma olacak mı belli değil.Yeni Linea dönecek olursak; eskiye oranla daha olgun ve teknolojik bir otomobil olmuş. Motor  ve konfor seçeneklerinin yanında kampanyalarla desteklenirse yine sınıfının en çok satan otomobili olmaması için hiç bir neden yok...


2007'den beri üretilen Linea , 85 000 civarı  kullanıcının tercihi oldu.
 Easy, Urban ve Lounge adı verilen 3 yeni donanım paketiyle  konfor seçenekelriyle kullnıcılarına göz kırpan yeni Linea Mayıs ayı boyunca 34 bin 360 TL’den başlayan kampanyalı anahtar teslim satış fiyatıyla satışa sunuluyor.

Yeni ve Classic Linea..
Çift şeritli krom ön ızgarası, daha olgun tasarımıyla ön alt hava girişlerindeki krom şeritleri ve sis farları ile yeni ön tamponuyla daha iddialı bir görünüm arz ediyor. Plakalık bölümü bagaj kapağında yeralırken krom detaylar ve yeni arka tampon; değişikliği ilk bakışta belli eden dinamik unsurlar arasında yer alıyor.
Kabin içinde ise ön konsol, yenilik operasyonununodak noktasında yer alırken. sedan bir otomobile uygun renk ve kumaş döşeme seçenekleriyleharmanlanarak albenisi daha da artan yeni tasarımlı kabin içinde konfor merkezli yeni teknolojik donanımlar  dikkat çekiyor.
Yeni Fiat Linea’da tamamen yenilenen çift iklimlendirmeli otomatik klima gibi özellikler de yer alıyor. 6 hava yastığının yanı sıra ESP, ABS, ASR, MSR ve Hillholder gibi aktif güvenlik sistemleriyle donatılan Yeni Fiat Linea, yağmur ve arka park sensörlerinden hız sabitleyiciye kadar zengin donanım özelliklerine de sahip olarak müşterilerinin beğenisine sunuluyor.

2603 mm’lik aks mesafesi ile hem önde hem arkada oturan yolcularına ferah yaşam alanı ve geniş diz mesafesi sunan Yeni Fiat Linea, 4596 mm’lik uzunluk (36 mm’lik artışla), 1730 mm’lik genişlik ve 1494 mm’lik yükseklik ölçüleriyle de sınıfının her açıdan kompakt estetik değerlerini de sunabiliyor. Yeni Fiat Linea, 500 litrelik bagaj hacmiyle ise (arka koltuklar katlandığında 870 litre) sınıfının en iyisi olma yolunda ilerliyor.
Fiat Linea,  Euro 5 çevre emisyonlarına uygun; biri benzinli ( 1.4 litre 77 HP) ve ikisi turbo dizel motor ( 1.3 litre 95 HP ve 1.6 litre 105 HP Multijet) seçenekelrine sahip.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..