Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

GENÇ SÜRÜCÜLERE ÖZEL MERCEDES


Genç sürücülere özel B Serisi yenilenirken özellikle genç müşteri kitlesini hedeflediği aşikar. Yeni B Serisi, öncüsüne göre daha sportif. Brabus diğer Mercedes modellerinde olduğu gibi B Serisi’ne de el attı ve daha sportif bir karakter kazandırdı.
 Mercedes B Serisi, yenilendikten kısa bir süre sonra Türkiye’deki tüketiciyle tanıştı. B Serisi, öncüsüne göre daha sportif bir görünüme sahip ve bu durum genç müşteri kitlesinin de
ilgisini çekeceğe benziyor. Brabus, neredeyse tüm Mercedes-Benz modellerine yaptığı modifiye işlemlerini B Serisi içinde hazırladı. Böylece B
Serisi almak isteyen genç kitleye daha çok sportif özellikler sunulmuş oldu. Brabus mühendisleri B Serisi için aerodinamik bir kit üretti. Bu kitin tüm bileşenleri OEM kalitesinde malzemeye ve işçiliğe sahip. Kit aerodinamik anlamda otomobilde iyileştirmeler yaparken hem de B Serisi’ni da özgün ve sportif hale getiriyor.
Ön kısımda kullanılan tampon altı spoyler aracın ön kısmındaki aerodinamik olumsuzlukları önlerken çok farklı bir görüntü de sunmakta. Arka kısımda da difizör görevi gören eklenti Brabus’un klasikleşen 4 çıkışlı egzoz sisteminin de alt yapısını oluşturmakta.
Brabus tarafından özel olarak B-Serisi için yeni geliştirilen alaşım jantlar dış görünüşe oldukça fazla destek oluyor. Beş farklı tasarım jant seçeneği B Serisi için mevcut. 19 inç Monoblok E, F, Q ve S tekerlek çapı ile büyük versiyonu boyutu 8.5Jx19 olarak homologe edilmiş.  Fotoğraflarda gördüğünüz Brabus jantlar F çapraz kollu 'Sıvı Titanyum' cilalı ve Monobloktur. Arka aks üzerindeki 225/35-19  ön ve 255/30-19 lastikler Brabus teknoloji ortakları Continental, Pirelli veya YOKOHAMA tarafından sağlanmakta. 
Brabus’un daha önce de ettiği Mercedes modellerinde olduğu gibi B Serisi’nde de süspansiyon sistemine müdahale edildi. 30 mm’ye yakın alçaltılan süspansiyon sisteminde bu işlem sportif helezon yaylar sayesinde yapıldı.
Dört adet krom kaplı egzoz borusu ile tamamen paslanmaz çelik BRABUS sport arka susturucu B Serisi yeni tüm motor çeşitleri için zaten mevcut. Doğrudan enjeksiyonlu benzinli ve dizel motorlar için Brabus ECO PowerXtra performans kitleri şu aralar hazırlık aşamasında ve kısa bir süre sonra Brabus’un tüm mümessillerine gönderilecek .Otomotiv dünyasına Brabus bireysel münhasırlık ile eşanlamlı kabul edilir. Brabus B Serisi’nin iç mekanında da değişiklikler yaptı. Yine diğer Brabus modifiyeli Mercedes’lerde olduğu gibi kapı eşiklerinde Brabus logolu aydınlatmalı krom aparatlar mevcut. Ayrıca Alüminyum pedallar ve kapı pimleri de B Serisi’nin modifiye paketinde yer almakta. İstendiği taktirde döşemeler Brabus’un muhteşem deri kalitesi ve işçiliğine tabi tutuluyor. Farklı renk ve deri kombinasyonları uygulanabiliyor. Brabus’un son zamanlarda en çok verdiği önem multimedya sistemi. B Serisi için iPad’ininzi çok rahat adapte edebileceğiniz bir multimedya sistemi de mevcut.
Türkiye Brabus mümessilli F355, diğer Brabus modifiyeli Mercedes modellerinde olduğu gibi B Serisi içinde sipariş alıyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..