Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

OTOMOBiL DÜNYASINDAN

 Kenan Sofuoğlu, Bruno Pisti'nde ilk sırada götürdüğü yarışı arka sıralarda gerçekleşen bir kaza yüzünden ikinci sırada tamamladı.Garip adalet anlayışına rağmen Milli Sporcumuz genel sıralamada birinci.
Sürücüler, araç kullanırken başka şeylerle uğraşabilecek!Şaşılacak şey ama, Volvo otomatik olarak yolda gidebilen 60 serisi otomobillerini bir Volvo kamyonla beraber test ediyor.Volvo güvenlik konusunda yaptığı çalışmalarla önde gelen bir marka..
 Yeni Ford Ranger 2.2 litrelik motoruyla satışa sunuldu..
Honda CR-V'nin Avrupa versiyonu tanıtıldı..
İtalya Lucca Kent Ralli Kupası'nda karıkoca ralli pilotları (Valerio / Daniela Bertoneri) bir kaza sonucu can verdiler.
Almanya Grand Prix'ini Alonso kazanarak bu yıl 3.cü  kez birinci oldu.Genel sıralamda Alonso'yu Webber ve Vettel takip ederken takımlarda Red Bull 1.ci, Ferrari 2.ci ve Mc Laren'de 3.cü sırada..
Audi ; Audi City adıyla sanal satış merkezleri kuruyor.Modeller birebir sanal olarak müşterilere gösterilerek donanımdan renge bir çok seçenek tanıtılıyor.
ÖTV yüzünden Rolls Royce, Türkiye'ye gelmekten vazgeçti.Borusan yetkililerine göre İstanbul Auto Show' Fuarı'nda  da yer almayacak..
ÖTV yüzünden lüks markalar uygun oldukça ( üretimi varsa veya yapılabilirse) düşük hacimli motorlara sahip otomobil getirmek istiyor.
Tourneo  Custom ve Transit Custom Gölcük'te bantlardan inmeye başladı.
Bir ortak üretim haberi daha; küçük otomobil sınıfında ortak üretim yapan Toyota ve Peugeot/Citroen Peugeot Expert ve Citroen Jumpy'nin Toyota versiyonuda üretecek..
Hatırlarsanız Renault Kangoo , ortak işbirliğiyle Mercedes Benz Citan olarakta üretiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..