Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

PORSCHE'DEN PiRELLi'YE ÖDÜL

Dünyanın önde gelen Premium ve süper spor otomobil markası Porsche, Pirelli’yi “2011 Yılının En İyi Tedarikçisi” seçti. 17 Temmuz 2012 tarihinde Almanya’nın Münih kentinde gerçekleşen törenle verilen ödül, Pirelli’nin premium segment ve yüksek performans lastikleri alanındaki başarısını bir kez daha belgelemiş oldu. Pirelli daha önce de Güney Amerika’nın en iyi lastik tedarikçisi seçilerek Toyota Bölgesel Destek Ödülü’ne layık
görülmüştü.
 Pirelli almış olduğu ödüllerle özellikle Premium ve yüksek performans segmentindeki başarılarını taçlandırmaya devam ediyor. Almanya’nın Münih kentinde gerçekleştirilen ödül töreninde Pirelli Porsche tarafından “2011 Yılının En İyi Tedarikçisi” seçildi. Pirelli, Porsche’nin 2011 yılı tedarikçilerini ödüllendirdiği listede orijinal ekipman kategorisinde en önemli ve en güçlü marka olarak en başta yer aldı. Porsche ile birlikte gerçekleştirdiği işbirliğiyle Carrera ve Boxster gibi modellerin orijinal ekipman lastik tedarikçisi olan Pirelli, lastiklerde yüksek performans ve güvenliği bir arada sunuyor.

Daha önce Güney Amerika’da Toyota tarafından en iyi tedarikçi seçilen Pirelli, J.D. Power and Associates firmasının lastik sektörüne yönelik yapmış olduğu “2012 Orijinal Ekipman Müşteri Memnuniyeti Araştırması”nda “yüksek performans segmentinin lideri olmuştu.
Özellikle esnek üretim teknolojileriyle en prestijli otomobil üreticilerinin araçlarına özel lastikler geliştirmesiyle farkını ortaya koyan Pirelli’nin CTO’su ( Chief Tehnical Officer) Maurizio Boiocchi konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Aldığımız bu ödülden dolayı mutluyuz ve Porsche’nin bizi en iyi tedarikçi seçmesinden dolayı gurur duyuyoruz. Bu ödül bizim için büyük bir motivasyon niteliğini taşıyor ve hedeflerimiz doğrultusunda ilerlerken bizleri cesaretlendiriyor. 2015 yılına kadar premium segmentte lider lastik üreticisi olmayı hedefliyoruz” dedi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..