Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

LORINSER İLE MERCEDES-BENZ CLS’NİN CAZİBESİNİ ARTTIRIN!

Almanya’nın en önemli modifiye firmalarından Lorinser’in Mercedes-Benz CLS için geliştirdiği yeni gövde ve motor kiti, aracın performansını yükseltirken aynı zamanda görünümüne ekstra şıklık ve farklılık katıyor.
Mercedes-Benz için geliştirdiği gövde ve performans kitleri ile gündemi belirleyen dünyaca üne sahip Alman modifiye devi Lorinser, Mercedes-Benz CLS için yeni bir tuning paketi hazırladı.

Yeni gövde kiti ile Lorinser CLS Class çok daha maskülen!
Gövde kiti ve jantlardan oluşan yeni tuning paketi ile Lorinser CLS kaslı görünümü ile çok daha maskülen. Dış tasarımda yeni LED’li gündüz farlarının kullanıldığı CLS’de ön tampon ve marşpiyel de yenilendi. Standart çamurluklar yerine kullanılan daha şişkin çamurluklar ile aracın sahip olduğu güç daha fazla dışa vuruluyor. Kullanılan bu yeni çamurluklar ile aynı zamanda Mercedes logosunda sağa ve sola doğru oluşturulan negatif açı ile aerodinamik yapı arttırılıp, hava akımının çamurluklar üzerinden atılması sağlanmış.
Ön kısma paralel aracın arka kısmındaki en önemli tasarım detayları ise arka tampona eklenen difüzör ile paslanmaz çelik egzoz sistemine eşlik eden dörtlü çıkışları tamamlayan bagaj kapağı ve cam üzerindeki şık spoyler.
Performans kiti
Yeni body kit ile daha çekici bir görünüme kavuşan CLS, Lorinser’in sunduğu yeni motor kit ile daha yüksek bir performansa sahip oluyor. 250 CDI motorun standart gücü 204HP ‘den 245HP’ye çıkarırken torku da 500Nm’den 560Nm’ye artıyor. 350CDI motorda ise 265HP’lik motor gücü 310HP’ye gelişirken, motor 620NM yerine 720Nm tork üretebilir hale geliyor.

Motor performansına paralel aracın yüksekliğini de düşüren yeni Lorinser kit; CLS’yi yere 25mm daha yakınlaştırırken hem görünümünü güzelleştirmek hem de yol tutuşunu iyileştirmek için jantları da elden geçirmiş. Kullanıcıların tercihi doğrultusunda farklı desen seçeneklerine sahip 19 ve 20 inçlik jant opsiyonları Lorinser CLS Class’da beğeniye sunuluyor.

Lorinser, Mercedes-Benz CLS’nin yanı sıra Mercedes-Benz’in tüm modelleri için de body ve performans artış kitleri sunuyor. Lorinser ve ürünleri ile ilgili
detaylı bilgiye: www.pentaoto.com ‘dan ulaşabilirsiniz.

Lorinser hakkında:
1930 yılında Almanya Winnendenn’deErwinLorinser tarafından kurulan Lorinser, 1974 yılında Mercedes-Benz’in tercih ettiği iş ortağı olmuştur. 30 yılıaşkın bir süredir tuning sektörüne getirdiği yenilik, tasarım anlayışı ve heyecan yaratan ürünleri ile dünya çapında bir üne kavuşmuştur. Günümüzde 42’den fazla ülkede ürünleri satılan ve dünyanın en çok bilinen tuning markalarından biri olan Lorinser’in müşterileri arasında Arnold Schwarzenegger, Sharon Stone, Alain Post, F1’in patronu Bernie Ecclestone, Denzel Washington ve Shaquille O’Neal bulunmaktadır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..