Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Target One Million Nedir?



Target One Million Shell’in tüm dünyada sürücülere nasıl yakıt tasarrufu yapacaklarını öğretmeye yardım etmek için geliştirdiği bir Shell FuelSave kampanyasıdır. www.shell.xx/targetonemillion sitesi üzerinden oynanabilecek online mini oyunlarla Shell FuelSave Unleaded and Shell FuelSave Diesel gibi tercihler yaparak ve sürüş alışkanlıklarında yapacakları küçük değişikliklerle sürücülere yakıt tasarrufu yapmayı ve yakıt masraflarını azaltabileceklerini göstermektedir.
Bu mini oyunlar kampanya süresince kullanıcılara sunulacaktır. Oyunların her biri farklı yetileri
olan kullanıcıları ekip haline getirip yakıt tasarrufu yapmalarına yardımcı olur.  Shell Target One Million’a üye olan herkes yeni bir oyun çıktığında e-posta ile bilgilendirilecektir. İlk oyun ise şu adreste bulunabilir:
Kimler Katılabilir?
Target One Million tüm dünyada bir milyon sürücüye eğitim vermeyi hedeflemektedir. Kampanya internet sitesi olan www.shell.xx/targetonemillion adresini ziyaret eden ve ilk mini oyun olan Shell FuelSave Challenge’i tamamlayıp “milyonda bir” olmak isteyen herkese açıktır. Bu oyunlar aynı zamanda sosyal medya platformlarında da paylaşılabilir şekilde tasarlanmıştır.
Target One Million küresel bir kitleye ulaşmaya çalışırken kampanya Shell FuelSave Unleaded ve/veya Shell FuelSave Diesel’in piyasaya sürülmüş olduğu ülkelerde gerçekleştirilecektir:

Çek Cumhuriyet
Norveç
Danimarka
Filipinler
Almanya
Polonya
Yunanistan
Singapur
Hong Kong
Slovakya
Macaristan
Tayland
Malezya
Türkiye
Hollanda
Birleşik Krallık

Bu ülkelerde ayrıca sürücülerin nasıl yakıt tasarrufu yapacağı konusunda eğitim veren diğer Shell FuelSave aktivitelerine de ev sahipliği yapacaktır. Ünlü marka elçileriyle canlı eğitim etkinlikleri, Avrupa ve Asya’daki Shell Eco-marathon’larda kitle ‘kayıt olma istasyonları’, sürücülerle yapılacak olan etkinlikler bunlardan birkaçıdır. Ayrıntılı bilgi  www.shell.xx/targetonemillion adresinde bulunabilir.  
Shell neden bu kampanyayı düzenliyor?

Dünya nüfusunun artmasıyla birlikte daha fazla araç gerekmekte ve 2050 yılına kadar araç sayısının üçe katlanacağı beklenmektedir ki bu da enerji talebini artıracaktır.
Bu noktada hepimizin yakıt tüketimi konusunda bilinçli davranması gerekecektir. Bu nedenle de Shell olarak Daha Akıllı Mobilite dediğimiz bir vizyon etrafında dünyada enerji etkinliğini teşvik etmeye çalışıyoruz. Bunun en büyük adımı da sürücülere yakıt tasarrufu yapmaları için yardım etmektir.  
Shell FuelSave Unleaded ve Shell FuelSave Diesel gibi doğru yakıtları seçerek bunu gerçekleştirebileceğimize inanıyoruz. Target One Million ile de yakıt tasarrufunun aslında ne kadar kolay olduğunu dünyaya göstermeyi umuyoruz.

Shell FuelSave İLE İLGİSİ
Shell FuelSave Yakıtları sürücülerin daha etkin yakıt kullanmalarına nasıl yardımcı oluyor?

Shell FuelSave Unleaded anında yakıt ekonomisi formülüne sahip bir yakıttır ve ilk dolumdan itibaren yakıt verimliliğini artırmak için tasarlanmıştır. Formül, motor yağının en az etkili olduğu yerleri yağlandırarak enerji kaybını azaltır. Ayrıca emme vanasını da temiz tutarak birikinti olmasına engel olur ve motorun daha verimli kullanılmasını sağlar.

Shell FuelSave Diesel ise yine anında yakıt ekonomisi formülüne sahip olup normal Dizel yakıttan daha verimli şekilde ateşlenip yanmak için tasarlanmıştır. Ayrıca yine motorun verimliliğini azaltabilecek birikinti oluşmasını önlemek için önlem alır. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..