Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni Volvo FH serisinden esinlenen sürücü kreasyonu tanıtıldı

Yeni Volvo FH serisinin  kendine özgü karakteristik tasarımından yola çıkılarak sürücüler için çok özel bir koleksiyon oluşturuldu. Fonksiyonel malzemeler ve tasarımla kamyon sürücülerinin ihtiyaçlarını karşılamak üzere dizayn edilen bu özel kreasyon, yolda olmayı seven herkesin beğenisine sunuldu.


Koleksiyon, FH’ın göze çarpan ızgara desenini, etkileyici dikey farlarını ve gövdesinin farklı çizgileri gibi yeni Volvo FH serisinin benzersiz karakteristik tasarım özelliklerini yansıtıyor. Hatta yeni FH serisinin biraz ileriye eğik, iddialı ön yüzü koleksiyonun üç ceketinde de görülebiliyor.

Volvo Kamyon Tasarım Direktörü Rikard Orell konuyla ilgili olarak;  “Tüm kreasyon, tamamen bizim kendi tasarımımız. İşe boş bir çalışma kağıdı ile başladık ve daha sonra form, renk ve yeni Volvo FH serisi malzemelerinden esinlenerek  koleksiyonu bir bütün haline  getirdik” diyor.
Yeni Volvo kamyonların üretimindeki güçlü tasarımın anahtarı, gösterge panelinden malzeme seçimine kadar aracın her öğesinin, sürücülerin istek ve ihtiyaçlarına göre  belirlenmesiydi.

Rikard Orell bu konuda; “Koleksiyonu geliştirirken, tıpkı yeni FH serisinde olduğu gibi kamyon sürücülerinin belirli ihtiyaçlarına odaklandık. Sürücüler bizim için çok önemli  ve tek amacımız onlar çalışırken rahat ve şık olmalarını sağlamak” dedi.

Koleksiyon, muhteşem sürücü ceketleri, performans kol saati, sürücüyü soğuktan koruyan ve aynı zamanda havayı geçirmeyen kapüşonlu kazaklardan oluşuyor. Koleksiyonda yer alan tüm parçalar, uzun mesafe yolculuklarının zorlu gereksinimlerini karşılamak için geliştirildi. Örneğin sürüş esnasında kolaylıkla giyilebilmesi için hazırlanan orta uzunluktaki cekete, sürücülerin mola verdikleri esnada kolaylıkla görülmelerini sağlamak için  reflektörler eklendi. Bu arada, ceketlerde, sürücünün hareketlerini kolaylaştırmak ve daha rahat bir yolculuk yapmasını sağlamak için her amaca uygun cep ve kollar tasarlandı.

Koleksiyonun her bir parçası, yeni Volvo FH tasarımının farklı yönlerini vurguluyor. Örneğin koleksiyonun temel parçalarından biri olan Sürücü Performans Saati, yeni Volvo FH serisinin gösterge panelindeki göstergeleri ve grafikleri örnek alarak benzersiz bir tasarım sunuyor.
Sürücüler için tasarlanan tekstil ürünlerinin yanı sıra koleksiyonda, çeşitli boyutlarda Volvo FH ve FH16 maketleri, uzun yollar için uyku takımları, sürücülerin çocukları ve diğer aile bireyleri için giysiler de yer alıyor.

Volvo Kamyon Global Ticari Ürünler Müdürü Åsa Theleen “Tıpkı Volvo FH serisi gibi benzersiz ve güçlü hissedebileceğiniz yeni tasarımlar yarattık. Kamyon sürücüleri ve Volvo Kamyon hayranları koleksiyonu gururla giyebilir” dedi.

Volvo Kamyon Sürücü Kreasyonu, Travis koleksiyonlarını www.volvotrucks.com/Travis adresinden inceleyebilirsiniz.

Online Alışveriş Yapın
Volvo kamyon sürücüleri ve Volvo hayranları, çok yakında açılacak web mağazası aracılığıyla  koleksiyonu www.store.volvotrucks.com adresinden online olarak satın alabilecekler. Başlangıçta koleksiyon, Avrupa'da seçilen bölgelerde satışa sunulacak. Ayrıca ürünler, 20 – 27 Eylül tarihleri arasında IAA Hannover, Almanya Fuarı'nda sergilenerek, satışı gerçekleştirilecek.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..