Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

V1 CHALLENGE AYDIN SOKAKLARINDA 10 BİNİ AŞAN SEYİRCİYLE TARİH YAZDI


 V1 Challenge’tan yeni bir rekor
Türkiye’nin şehir içinde gerçekleşen tek motorsporları organizasyonu V1 CHALLENGE 4’üncü yarışını, Aydın Malazgirt Meydanı’nda parkur etrafını ve balkonları dolduran 10 bin kişiyi aşkın seyirci izledi. Türkiyemotorsporları tarihinde şehir içinde ulaştığı seyirci sayısıyla bir ilke imza atan V1 Challenge’ın tampon tampona mücadelesi izleyenlerin nefesini kesti.


Projesi, geliştirme çalışmaları ve üretimiVolkan Işık tarafından yapılan VOLKİCARile gerçekleştirilen Türkiye’nin ilk özgün motorsporları şampiyonasıV1 CHALLENGE’ın2’inci sezonun 4’üncü yarışı Aydın
Belediyesi’nin katkılarıyla 7 Ekim Pazar günü Aydın Malazgirt Meydanı’nda gerçekleşti. Görüntü ve renkleriyle görenleri kendine hayran bırakan Volkicarlar’ın şehir içinde halkı selamlamasıyla başlayan organizasyon Malazgirt Meydanı’nı çevresinde oluşturulan parkurda arka arkaya gerçekleşen iki yarışla devam etti. Malazgirt Meydanın etrafından oluşturulan 500 metrelik parkurda ikisi kadın toplam 16 pilotun mücadelesinde, Kuvvet Erim misafir pilot olarak yer aldı.

Motorsporlarına ilgi duyan Aydınlıların ücretsiz olarak seyrettiği V1 Challenge 4’üncü ayak yarışı, parkurun etrafını, balkonları ve evlerin çatılarını dahi dolduran 10 bin kişiye aşkın seyirci karşısında gerçekleşti. V1 Challenge’ın muhteşem mücadelesinde gülen taraf TeliaSonerasponsorluğunda yarışan Yağız Avcı olurken yarışın 2’inciliğini Doğuş Çay destekli aracıyla Burak Çukurova, 3’üncülüğünü ise Serencebey sponsorluğunda yarışan Can Tolon kazandı.
V1Challenge'in ödüllendirme sistemi gereği, pilotlar sırasıyla 6 bin, 4 bin ve 2 bin liranın sahibi oldu. Kadınlar kupasında ise 1'inciligi Tefalsponsorlu aracıyla Ayşegül Bacak kazanırken, ikinci sırada ise Özge Yelkenci yer aldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..