Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

YENi FORD B- MAX, AUTOSHOW'DAN ÖNCE İSTABUL'DA

Sıradışı gövde ve kapı tasarımı ile  dikkatleri üzerine çeken
 Yeni  Ford B-MAX  İstanbul Auto Show'dan önce   Musiad Fuarı'ndaydı.Bir önceki Fiesta üzerine geliştirilen Avrupalı Ford Fusion'un ( Amerikalı Ford Fusion ise geniş bir sedan otomobil) yerini alan yeni B- Max teknolojik özellikleri ve fiyatıyla rakiplerinin önüne geçmek istiyor..
Romanyalı yeni Ford B- Max ,dış tasarımıyla ağabeyi C-Max'a da benziyor.. Güvenlik testlerinden 5 yıldız alan B- Max

 farklı koltuk kombinasyonlarıyla da ilgi çeken bir otomobil.
Ford B- MAX; 38.250 TL ( 1.4 i Trend 90 ps)  ile 48.750 TL (Titanium 1.5 Tdci 75 ps) arasında fiyatlarla satılıyor.Musiad Fuarı'nda üyelere  37 bin TL'den indirimli fiyatlar uygulandı.
 B-Max, iç tasarımıyla beraber dış tasarımı ile de Ford ailesinin bir üyesi olduğunu belli ediyor.

Güvenlikten  ödün vermeden B sütununu ön ve arka kapıların içerisine uygulanan bu gövde tasarımı ile sağlanan ve 1.5 metreye ulaşan kapı açıklığı B-MAX’in rahatlık ve esneklikte yeni boyutlar sunmasını sağlıyor. Aynı zamanda kompakt ölçülere de sahip olan yeni B-MAX bu sayede özellikle şehir içi kullanımda eşsiz bir alternatif sunuyor.

B-Max, benzersiz tasarımı yanında sınıfında  ilk kez sunulan yüksek teknolojik özellikleri ile sürüş konforunu en üst düzeye çıkartarak yolculukların çok daha keyifli geçmesini sağlıyor.

Ford B-MAX, bulunduğu segmentte Aktif Şehiriçi Güvenlik Sistemi'ni sunan ilk araç olma özelliğine sahip. 2011 yılında EuroNCAP ödülünü kazanan bu teknolojide ön cama entegre kızılötesi lazer teknolojisine sahip kamera düşük hızdaki çarpışmaların riskini azaltmak için sürekli olarak öndeki araç ile olan mesafeyi izliyor ve gerektiğinde sizin yerinize fren yaparak düşük hızda akan trafikte oluşabilecek kazaları önlüyor.

B-MAX’te öne çıkan teknolojik özelliklerden bir diğeri ise mevcut sistemlere nazaran çok daha basitleştirilmiş sesli komutlar ile müzik sistemini ve telefonunuzu kumanda etmenizi sağlayan ve bunun yanında cep telefonunuza gelen mesajları size Türkçe sesli okuyarak ise araç içi etkileşimi arttıran Ford'un yeni kullanıcı arabirimi SYNC’dir.

Ford B-MAX'ta benimsenen yenilikçi tasarım anlayışı kendini motor kaputunun altında da gösteriyor. Ford B-MAX benzinli ve dizel motorlu versiyonları ile sınıfında öncü yakıt tasarrufu ve düşük CO2 emisyon seviyelerini bir arada sunuyor. 
Benzinli motor ürün gamında 90PS güce sahip 1.4 litre Duratec motor, 
PowerShift 6 ileri otomatik vites ile birlikte sunulan 105PS güç üreten 1.6 litre Duratec motor ve düşük yakıt tüketimi ile egzoz emisyon değerlerinin bir arada sunulduğu 1.0i EcoBoost 120PS motor yer alıyor. 
B-MAX’te dizel motor olarak ise 75PS’lik güce sahip 1.5 litre TDCi motor yer alıyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..