Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

16 TANE VOLKİCAR, AYNI ANDA START ALACAK

İlk Türk yarış otomobili Volkicar için özel olarak tasarlanan konsept motorsporları organizasyonu V1 Challenge’ın 2’inci sezon 5’inci ayak mücadelesi, İzmir ile devam ediyor. 16 tane rengarenk Volkicar’ın aynı anda start alacağı V1 Challenge İzmir ayağı, 4 Kasım Pazar günü Ülkü Yarış Pisti’nde koşulacak. Türkiye’den dünyaya yayılan ilk konsept motorsporları organizasyonu V1 Challenge, Tarsus, İzmit ve Aydın yarışlarının ardından İzmir ile devam ediyor. İzmir Ülkü Yarış Pisti’nde 4 Kasım Pazar günü saat:13.00’te
başlayacak V1 Challenge 5’inci ayak mücadelesi, 16 tane rengarenkVolkicar’ın çekişmeli görüntülerine sahne olacak.

16 Volkicar aynı anda start alacak
Şu ana kadar dörtlü kalkış sistemiyle gerçekleştirilen yarışlar, bu kez farklı bir heyecana sahne olacak. İlk defa 16 tane Volkicar’ın aynı anda start alacağı V1 Challenge’ın5’inci ayak mücadelesini izleyenler de seyir keyfi yüksek bir mücadeleye tanıklık edecek.
Birbirinden rekabetçi 2’si kadın toplam 16 pilot, diğer pist yarışlarında olduğu gibi yapılacak sıralama turları sonuçlarına göre start alacak.Motorsporu sevenlerin ücretsiz olarak izleyebileceği yarış iki ayak üzerinden yapılacak.


Toplu start sıralamayı etkiler mi?
Bugüne kadar gerçekleşen V1 Challenge yarışlarında yaşanan rekabet, podyumun ilk 3 basamağını her defasında değiştirdi. Bu sezon genel sıralamaya göre ilk 6 sırayı paylaşan pilotların arasındaki az puan farkı, V1 Challenge 5’inci ayak mücadelesinin de heyecanını artırıyor.
Geçtiğimiz sezonun şampiyonu Doğuş Çay sponsorluğunda yarışan Burak Çukurova ve TeliaSonera destekli aracıyla her yarışta tecrübesini konuşturan Yağız Avcı arasındaki çekişmenin en yakın ismi ise, önümüzdeki günlerde motorsporları organizasyonlarında adını sıkça duyacağımız  genç yetenek Team 47 sponsorluğundaki Ümit Can Özdemir .


TeliaSonera’nın ana sponsoru olduğu V1 Challenge’a, Lassa, Castrol, ISS Catering Services, CMS, Vakkorama ve Power FM ise co-sponsor olarak destek veriyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..