Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

ELEKTRiKLİ CHEVROLET SPARK L.A. AUTO SHOW'DA TANITILACAK

Chevrolet, 30 Kasım – 9 Aralık 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Los Angeles Auto Show Fuarı’nda, markanın popüler yeni mini otomobili Spark’ın elektrikli versiyonunu tanıtacak. Spark EV, lansmanı 2013’te gerçekleştirilecek.

Chevrolet ayrıca interaktif bilgi-eğlence sistemi MyLink’in işlevselliği artırılarak geliştirilmiş versiyonunu da fuarda sergileyecek. Yeni MyLink ilk olarak yeni 2014 Impala modeli ile
birlikte satışa sunulacak.

Chevrolet Global Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Chris Perry konuyla ilgili olarak: "Chevrolet’nin tanıtımını gerçekleştirdiği yeni ürün, özellik ve teknolojiler tüketiciye olağanüstü bir işlevsellik, konfor ve rahatlık sunmak için tasarlandı. Chevrolet bu sayede, üst üste global satış rekoru kırdığı sekiz çeyrekte yakaladığı bu ivmeyi devam ettiriyor. Spark EV ve yeni nesil MyLink, Chevrolet’nin günümüz tüketicisinin kolaylıkla benimseyeceği ve gerçek anlamda değer vereceği gelişmiş teknolojiler sunma konusundaki kararlılığını gösteriyor” dedi.

Spark, etkileyici tasarımı, geniş iç kısmı ve MyLink bağlantısı ile şimdiden ABD’deki tüketicilerden büyük ilgi gördü. Satışa sunulmasından sonraki ilk üç ayda Spark, özellikle Los Angeles pazarında olumlu sonuçlar elde etti. Bu başarıdan hareketle, Spark EV’nin plug-in elektrikli versiyonu, tüketiciye benzinli modelin bu kadar popüler olmasını sağlayan özelliklerle sunulacak. Diğer yandan elektrikli otomobilin teknolojik özelliklerini ve performansını da sergileyecek. Mevcut MyLink, tüketiciye kullanımı kolay bir araç içi bağlantı sistemi sunuyor. 2014 Impala’nın lansmanıyla birlikte, MyLink’e yeni kişisel özellikler eklenecek ve sistem çok daha kesintisiz bir akıllı telefon entegrasyonu sunuyor olacak.

Los Angeles Otomobil Fuarı’nda Spark EV’ye ek olarak, sergilenecek diğer Chevrolet araçlar arasında yeni Impala, Malibu Turbo,Aveo/Sonic RS, Traverse ve Camaro’nun Hot Wheels® Sürümü de yer alıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..