Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

İSTANBUL'UN AFACAN ve AKROBAT OTOMOBiLLERi

İstanbul Auto Show Fuarı, sorunsuz ve olumlu bir şekilde sonuçlandı.
Tek olumsuzluk ise kalabalıktı!Araçları incelemek ve fotoğraf çekmek zorlaşıyor.
Benim teklifim İstanbul Auto Show 15 güne çıkarılsın. :)Fuarda dikkatimi çeken bir noktaysa; bir çok marka, bir veya bir kaç modelini akrobat gibi havada yada dikine sergiliyordu.Bu bakımdan da hünerli araçlar imal edildiği belli. Satın almak için bir neden daha..





Amaç, iyi bir araç imal etmekle beraber  tanıtmak ve pazarlamak.
İlginç ve farklı tanıtımlar daha çok amacına ulaştığına göre doğru bir yol izleniyor.
Bunlardan biri SsangYong'un Yeni Korando'su.




175 beygirlik bu haşarı araç; 2.0 litrelik motora, 360 Nm torka ve 7.5litre/100 km'lik bir tüketim değerine sahip.Tabii ki, 4x4 ve 4x2 seçenekleriyle beraber..










Toyota ise akrobasi olayını abartmış, üç otomobili birden tersine sergileyerek standını kurmuş. Yahu ,otomobillerin motoruna yakıt gitmeyecek, farları kararacak!

2 yorum:

  1. ssangyong'in jeep'ten esinlenerek ürettiği araç. çünkü görüntü itibari ile özellikle arka kısmı jeep'e çok benzemektedir. ancak jeep'den daha karizmatik durduğu da bir gerçek.korando hakkında araştırılması, bilinmesi gereken çok daha fazla şey olduğunu biliyorum ancak bunlara nereden nasıl ulaşılır bir fikrim yok. malum türkiye'de bu güzel araçlarla ilgili kaynak çok kısıtlı. ama buradan bir göz gezdirebilirsiniz. www.ssangyongclubtr.com

    YanıtlaSil
  2. SsangYong ile ilgili yorumlarınız için teşekkürler.Bu markayla ilgili sizi izlemedeyim..

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..