Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

DiZEL HONDA CiViC

Honda Civic; akıcı, sade, özgün ve farklı tasarımıyla dizel motoruda birleştirince  İstanbul Auto Show Fuarı'nda büyük ilgi görmüştü.İngiltere'de üretilerek Türkiye'ye gelecek olan hathback Civic, Honda'nın otomobil satışını arttırmaya çalışacak. Ancak rakipleri daha düşük hacimlerden yüksek güç üreten motorlara sahip olacağından/olduğundan 1.6 dizel biraz geç kalmış bir hamle olarak
kalacak gibi!!!  Honda Civic, mükemmel yol tutuşu, olağanüstü performans ve çok fonksiyonlu bir iç tasarımla yine de otomobilseverleri etkileyecektir.
Verimli,  1.6lt i-DTEC  turbo motor, 4000 dakikadevirde 120 beygir güç ve 2000 dakikadevirde 300 Nm tork değerleriyle etkileyici bir performans sunuyor. İleri teknolojiye sahip motordan elde edilen yüksek verimliliğe start - stop gibi diğer çevreci teknolojilerin eklenmesiyle yeni Civic, 3.6L/100km’lik birleşik yakıt tüketimi ve sadece 94 g/km  karbon emisyonuna ulaşıyor.
Fuarda, Civic sedan  modelinin dizel versiyonunun Türkiye 'de üretilebilme ihtimalinin olmadığını öğrendim. Zira, ağırlıklı olarak Rusya pazarına yönelik bir üretimin sözkonusu olduğu bilgisi verildi.

1 yorum:

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..