Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

GENÇ GAZETECi FORD KOLLEKSiYONUNUN PEŞiNDE

Ford Büyük Takip başladı!
Facebook üzerinde oynanan ve Türkiye’de ayrıntılı bir senaryoya sahip ilk interaktif çizgi oyun olma özelliği taşıyan Ford Büyük Takip başladı. Araştırmacı gazeteci Mehmet Güçlü karakterinin başrolde olduğu oyunda, oyuncular ipuçları yardımı ile ünlü koleksiyonerin çalınan otomobillerini buluyorlar.
Genç gazeteci Ford koleksiyonunun peşinde

Ford Büyük Takip, araştırmacı gazeteci Mehmet Güçlü’ye gelen
bir telefon ile başlıyor. Editörü, Mehmet’e ünlü bir işadamının çalınan otomobil koleksiyonundan bahsediyor ve İstanbul’da geçen ilk bölümün ardından Avrupa ülkelerinde sürecek macera başlıyor. 

Ford Büyük Takip’de oyuncular, Araştırmacı Gazeteci Mehmet Güçlü karakteri ile çalınan Ford modellerinin peşine düşüyor. Bulmacalar ve oyun içine yerleştirilmiş farklı görevler ile macera sürüyor. Çizgi roman havasında ilerleyen oyunda karşılaşılan görevler bölüm atladıkça zorlaşıyor. Oyuncular, ipucu almak istediklerinde Mehmet Güçlü‘nün yanında taşıdığı not defterinden veya haritadan yararlanıyor, kaybolan araçları buldukça not defterleri ve haritaları da güncelleniyor.
Büyük Takip’dekioyun ve bulmacalar, günlük hayatta da karşılaşılan sevilen oyunlardan oluşuyor. Büyük Takip katılımcılarının; Bil Bakalım Kim, Sessiz Sinema, Şifre Çözme ve Pacman gibi oyunlardan izler taşıyan bulmacaları çözmeleri gerekiyor. 

  
15 Ocak’a kadar sürecek
Ortalama 30 dakikada tamamlanabilen oyun, 10 seviyeden oluşuyor. 10 seviyeyi başarıyla tamamlayan katılımcılar, ek fırsatlar da değerlendirildiğinde ödüller için 20 çekiliş hakkı kazanıyor.

15 Ocak'a kadar sürecek oyunun ardından, oyuna katılanlar arasında yapılacak çekilişle, 1 talihli Arçelik 140 Ekran LED TV ve Play Station 3 Slim 320GB kazanırken, 3 talihli yeni iPad 16GB WiFi, 10 talihli Play Station 3 Slim 320GB, 25 talihli yarışmacı ise 4. nesil iPod Shuffle sahibi olacak.

Oyun Giriş Adresi:  http://Bit.ly/FordBuyukTakip





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..