Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

0 KM YENi FIAT PALiO

Yeni Fiat Palio;1600 cc, 16v , 115 beygirlik bir motor ve manuel şanzımanla pazarlanıyor. Son ve güncel Palio; çift hava yastığı, ABS, alaşım jantlar, hidrolik direksiyon, klima, bluetooth, seyahat bilgisayarı! ve sis farlarıyla sadece 30 bine.! Yanlış duymadınız 30 bin küsura...

 


30 646 Amerikan Doları'na bu Palio'ya sahip olma imkanınız var!Tabii ki ,Türkiye'de üretimi biten ve ithal edilmeyen (yeni) Palio esas olarak Güney ve Orta Amerika ile Meksika'da satılıyor.





Meksika'da Yeni Palio'nun yanı sıra, (önceki) Palio Adventure, Strada (kamyonet versiyonu),  en yeni Uno, 500 ve Ducato'da satılıyor. Fiat'ın Meksika internet sitesinde ayrıca RAM, Dodge, Chrysler, Jeep, Alfa Romeo ve Mitsubishi'ye link verilirken ayrıca bazı Hyundai modelleri de sitede yer alıyor..



2 yorum:

  1. Güney ameriikada satılan fiat palio. siena gibi araçlar bizim ülkemizde de satılsa ne kadar güzel olur. ilk müşterisi ben olurum saygılar.

    YanıtlaSil
  2. Aslında olbilir. Daha önce Arjantin'den (C4sedan), Mekska'dan /Freemont), Çin'den, İran ve Hindistan'dan otombil geldi bazıları halen geliyor..

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..