Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

0.9 LiTRELiK SYMBOL YOLLARA ÇIKIYOR

Yeni Renault Symbol 13 Şubat'tan itibaren 27.990 Lira'dan başlayan fiyatlarla Türkiye pazarında iki farklı donanım paketiyle ile satışa sunuluyor.
14 yıldır en çok satan model özelliğini sürüdürecek gibi görünen Renault Symbol artık Romanya'dan ithal ediliyor.. Özellikle 0.9 litrelik motoruyla ve yeni tasarımıyla ilgi çekici gören otomobilin
sınıfında ciddi  anlamda yeni rakiplerde var. 
Bu anlamda fiyat ve teknik özellikler rekabeti etkileyecek en önemli etkenler..
Yeni Symbol, Renault’nun yeni tasarım kimliğine sahip yepyeni bir model. Markanın her yeni modelinde olduğu gibi öndeki Renault logosu artık daha büyük ve gözalıcı. Yeni Symbol’ün iç ambiyansı da hem estetik unsurları, hem artan malzeme kalitesi, hem de yeni bir ergonomi anlayışıyla fark oluşturuyor.

Bir üst segmentte görülebilecek konfor ve teknoloji
Yeni Symbol, 5 yetişkin yolcuya büyük bir konfor sağlamak üzere tasarlandı. Yeni Symbol’ün arka koltukları yolculara çok daha geniş bir hacim sunarken; 510l’lik bagaj hacmi sınıfının en iyisi.

Yeni Symbol, Renault’nun uluslararası pazardaki müşterilerinin de taleplerine bağlı olarak daha yüksek bir ekipman seviyesi ile sunuluyor: Konfor ve teknoloji seviyesi ise 7’’ dokunmatik ekranlı Navigasyon Multimedya Sistemi Renault R-Nav, elektronik klima ve tüm versiyonlarda standart olarak sunulan USB ve bluetooth müzik ve telefon bağlantısı, hız ayar ve sınırlayıcı, arka park sensörü gibi bir dizi yenilikle zenginleştirildi.

Yeni Symbol’de güvenlik konusunda da tüm ihtiyaçlarınız düşünüldü. Tüm versiyonlarda standart olarak bulunan ABS, AFU, ESP, ASR, sürücü ve yolcu hava yastıkları, ISOFIX çocuk koltuğu sabitleyici, emniyet kemeri ikazı gibi donanımlar ile hem aktif hem pasif güvenlik unsurlarıyla tüm yolcuları için etkin bir koruma sağlanıyor.

Ekonomi ve Performans’ın “Symbol”’ü
Yeni Renault Symbol’de Renault markasının kendini kanıtlamış motor teknolojisinin en son örneklerini bulmak mümkün. Benzinli motor seçenekleri olarak; Yeni 0,9 lt Turbo 90 bg ve 1.2 16V 75 bg yer alıyor. Dizel olarak ise, Renault’nun yıllardır hem sağlamlığı hem de ekonomik olması ile kendini defalarca kanıtlamış 1.5 dCi 75 bg piyasaya sunuluyor. Bu motorlar, Euro 5 çevre standartlarına uyum gösteriyorlar. Diğer yandan Eco sürüş modu ile yüzde 10’a kadar yakıt tasarrufu sağlanıyor.

Yeni Symbol’ün hem benzinli hem de dizel motor seçenekleri, kullanım maliyetlerinin düşüklüğü ile sınıfının standartlarını yeniden belirliyor. Yeni nesil motor seçenekleri ile hem yüksek performanslı, hem de her zamankinden daha düşük tüketimli ve çevreye saygılı. Yeni Symbol, gerek dizel gerekse benzinli versiyonlarında son derece tutumlu: 1.5 dCi 75 bg motorda 100 km’de sadece 3,9 lt (km’de 103 g CO2), 0,9 Turbo 90bg benzinli motorda ise 100 km’de 5,2 lt (km’de 119 g CO2) tüketim değerleri sunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..