Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

OTOMOBiLDE ÖDÜLLERE DEVAM


Audi, 2013 yılına dünyanın dört bir yanında kazandığı ödüllerle başladı. Audi'nin otomobilleri, İsviçre, Almanya ve İngiltere’de 2013’ün en iyi otomobili ödüllerini alırken, marka Çin’de “2013’ün En İyi Otomobil İmalatçısı” seçildi. ABD’de de Popular Science dergisi tarafından “Geleceğin Ürünü” olarak gösterildi.




Ocak ayı, Audi’nin dünya genelinde ödüllere doyduğu bir yıl oldu. Alman “auto motor und sport” dergisinin, 112 bin okuyucusunun
oyuyla belirlediği “Best Cars of 2013”, ödüllerinde A1, En İyi Kompakt otomobil seçildi.

auto motor und sport dergisinin Çin’de yayınlanan edisyonu tarafından A6 L, Q5, A8 L modelleri segmentlerinin en iyileri olarak ödüllendirildi. Audi ayrıca, “En Çevreci Otomobil Üreticisi” ödülünün de sahibi oldu.

1996'da premium kompakt sınıf otomobil segmentini yaratan ve o tarihten bu yana kalite ve güvenilirlik konusunda standartları belirlemeye devam eden Audi A3’ün üçüncü neslinde, kalite seviyesi bir adım daha da ileri gitti. Alman Otomobil Kulübü ADAC, 28 markanın 52 modeli arasında Audi A3'ü ‘Kalite’ kategorisinde 2013 ‘Gelber Engel’ ödülüne layık gördü.

“Teknoloji ile bir adım önde”
Audi’ye bir ödül de ABD’den geldi. Dünyaca ünlü bilim ve teknik dergisi Popular Science, Audi’nin park asistan sistemini, “Geleceğin Ürünü” olarak gösterdi. Teknoloji kanalı “The Verge” ise Las Vegas’ta düzenlenen Tüketici Elektroniği Fuarı’nda (Consumer Electronics Show, CES) Audi’nin park asistanını “En İyi Otomotiv Teknolojisi” ödülüyle ödüllendirdi. Park asistanı, Audi modellerinin kendi kendine park etmesine ve kapalı garajlara kendiliğinden girmesini sağlıyor. Sürücü, bu sistemi akıllı telefon yardımıyla kontrol edebiliyor.

Audi’ye iki ödül de İngiltere’den geldi. What Car?, A3 Sportback’i “Yılın Otomobili” olarak seçti. Jüri, buna gerekçe olarak da A3 Sportback’in kaliteli işçiliğini ve öne çıkan sürüş karakterini gösterdi. Ülkede yayınlanan “Business Car Magazin” de Audi’nin spor modeli R8’i, “Yılın En İyi Spor Otomobili” olarak gösterdi.

Audi, İsviçre’de de “Auto Illustrierte” dergisinin okuyucuları tarafından da ödüllendirildi. A1 küçük segmentte 2013’ün En İyi Aracı olarak seçildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..