Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

AUDi TELEViZYONU! YAYINA BAŞLADI

Audi, yeni modellerinin yanına yeni bir paylaşım ve bilgilendirme hizmeti ekliyor.Audi’ni A’dan Z’ye tüm modelleri, hizmetleri, etkinlikleri ve lansmanlarıyla ilgili bilgiler içeren videolarının 7 gün, 24 saat yayınlanacağı Audi MediaTV, açıldı… Audi MediaTV’de yayınlanacak ilk canlı etkinliklerinden biri 20 Nisan 2013'te  Shangai Otomobil Fuarı olacak.


Gazeteciler ve digital medya kanalları ile bloggerların, kullanabileceği hatta kendi site veya programlarında yayınlayabilecekleri görüntülerin yer aldığı site sürekli güncelleniyor. AUDI AG'nin en son teknolojileri ve ürünleriyle ilgili çok sayıda video içeriğine doğrudan erişim imkanı sunan kanal, https://www.audi-mediaservices.com adresinden takip edilebiliyor. 


İnternet bağlantısı mevcut herhangi bir mobil cihaz üzerinden da izlenebilen Audi MediaTV’deki tüm video içerikler, ücretsiz ve telif zorunluluğu olmayacak şekilde kullanımına sunuluyor. Özellikle dijital yayınların kendi sitelerinde de kullabildikleri Audi MediaTV, Audi’nin gerçekleştireceği etkinliklerle ilgili olarak da bir kaynak niteliği taşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..