Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

DACiA'NIN STEPWAY SERiSi

Dacia Sandero Stepway'dan oluşan  Stepway ailesine Dokker Stepway ve Lodgy Stepway'da eklendi.

Zaten hesaplı giriş modelleri yanında gittikçe büyüyen SUV ve MPV gibi çok yönlü modellerin birde yüksekliği arttırılıp dış tasarım ve iç yapıda görsel farklılıklara sahip modelleri olunca Dacia'nın hem model yelpazesi genişliyor hemde kullanıcılara
 yeni alternatifler ortaya çıkıyor.
Rakiplerine oranla ekonomik ve tasarruflu Stepway Serisi gelecek vaad ediyor.Bunun bir kanıtı da bazı ülkelerde Dacia Stepway modelleri Renault markasıyla satılması..
 
2008 yılından beri üretilen Sandero ve Sandero Stepway; Romanya, Fas, Brezilya ve Kolombiya'da üretiliyor.İlk Sandero Stepway yerini Yeni Sandero Stepway'a bıraktı.
 
Sandero'dan heybetli tasarımıyla ayrılan Sandero Stepway ile macera peşinde koşabilir veya doğayla içiçe bulunablirsiniz.
 Lodgy Stepway ile maceraya ailenizi veya arkadaşlarınızı dahil ederken, Dokker Stepway ise şehir dışı yollarda da işinizi rahatlıkla yapmanınızı sağlayacaktır..
Dokker Stepway, ön-arka tampon, ön-arka paçalık korumaları, sis farları korumalarıyla  SUV gibi görünüyor... Etkileyici iç donanım  ve  dış tasarımla 
Renault'nun yeni ve ekonomik motorlarına sahip..

http://www.otolist.blogspot.com/2012/11/sandero-stepway-lodgy.html
 http://www.otolist.blogspot.com/2013/03/daciadan-lodgy-ve-dokker.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..