Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

HYUNDAi i20 WRC, GANGNAM STYLE YAPAR MI?

Hyundai , Türkiye'de yerli model sayısını arttırmak için çalışmalar yaparken Cenevre Motor Show'da da yeniliklerini sergilemeye devam ediyor.Yeni i20'nin yanına gelecek olan Yeni i10'un üretiminin





3 ay erkene alındığını ve yeni i10 temelli sedanında yolda olduğunu geçtiğimiz haftalarda öğrenmiştik.Otomotiv camiasının ve otomobil meraklılarının gözlerini çevirdiği Cenevre'de ise Hyundai; rallilere tekrar döneciğinin habercisi i20 WRC,  ix35,  Yeni Santa Fe başta olmak üzere bir çok aracını sergiliyor..




10 yıl kadar önce Accent WRC ile sükse yapan Türkiye'de de parkurların tozunu atan Hyundai, Türkiye'de üretilen i20'nin en güçlü ve en sportf versiyonunu Cenevre'de tanıtırken bu yılı hazırlıkla geçirecek ve 2014'te ise tüm yarışları takip edecek..
Hyundai i20 WRC turbo beslemeli  1.6 litrelik 300 beygirlik bir motorla rakiplerini geçmeye çalışacak..


 


Diğer taraftan Avrupa lansmanını Cenevre Fuarı'nda yapan Santa Fe , Avrupa kullanıcıların isteklerine uygun, daha geniş ve konforlu bir model.Yeni Hyundai Santa Fe, Haziran'dan sonra 2000 cc'lik bir motorla Türkiye'de satışa sunulacak.
Hyundai Türkiye, resmi internet sitesini yenilemiş. Anasayfa öncekine göre biraz daha iyi görünmekle beraber açılan sayfaların bir kısmı uzun blog sayfaları gibi uzadıkça uzuyor.Ağırlaştırdığı giibi sayfayı, incelemeye değil sayfadan veya siteden çıkmaya bakar bir ruh haline kapılabiliyorsunuz!Genel olarak Hyundai.de , Hyundai.fr ile benzer bir görünüme sahip siteye Hyundai.com.tr yazarken açılan sayfa;  http://www.hyundai.com/tr/tr/Main/index.html .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..