Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

GP Garage MyTeam start işaretini bekliyor..

6-7 Nisan tarihinde Ege Rallisi'yle 3 adet Mitsubishi Lancer Evo 9 ve 1 adet Citroen C2'den oluşan GP Garage MyTeam ekibi sezonun ilk mücadelesini İzmir'de yapacak.. 




NG Kütahya Seramik ana sponsorluğu, Kioti, Ağaoğlu  ve Pozitif Reklam co-sponsorluğunda Türkiye Ralli Şampiyonası'nda mücadele
etmek için hazırlıklarını tamamlayan GP Garage MyTeam, 2013 sezonunda 4 otomobille rakiplerini geçmeye çalışacak..

Bu yıl 3 adet Mitsubishi Lancer EVO9 ve 1 adet Citroen C2'den oluşan takımda, Hakkı Ağaoğlu - Nehir Yılmaz / Mitsubishi Lancer EVO9, Ferhat Tanrıbilir - Ahmet Yörük / Mitsubishi Lancer EVO9, Erkan Güral - Egemen Ertük / Mitsubishi Lancer EVO9, Cüneyt Göz - Elif Tavukçuoğlu / Citroen C2 ikilileri mücadele edecek.







Ege Otomobil Sporları Kulübü EOSK tarafından organize edilecek olan 2013 Ege Rallisi, 6 Nisan Cumartesi günü 16:30’da Forum Bornova’dan verilecek start ile başlıyor. 2013 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın ilk ayağı olacak olan Ege Rallisi bu sene de asfalt zeminde koşulacak. Pazar günü iki ayak ve sekiz etap üzerinden düzenlenen yarışın toplam mesafesi 327,88 kilometre. Yeni sezonun bu ilk yarışı büyük bir çekişme ve heyecana sahne olacak. İzmir Kaya Termal Otel’in Ralli Merkezi olarak kullanılacağı yarışın servis alanı İzmir’in en güzel yerlerinden biri olan İnciraltı Kent Ormanı. Pazar günü 08:30’da servis alanından yarışın yapılacağı özel etaplara gidecek otomobiller toplamda 105,10 Kilometre boyunca yarışacaklar. Yeni sezonun bu ilk yarışı, Ulusal Historic Ralli Şampiyonası takipçilerine ev sahipliği yaptığı gibi, bu yıl Tosfed tarafından uygulamaya konulan “Tosfed Ralli Kupası’nın” 2. yarışına puan verecek olmasının yanı sıra, 4 yarıştan oluşacak “Ege Kupası’nın” da ilk puanlarını alacak olan katılımcılar için büyük bir çekişme ve heyecana sahne olacak.Yarışla ilgili bilgilere ve neticelere EOSK’un resmi internet sitesi www.eosk.org.tr ve www.myteam.com.tr’den ulaşılabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..