Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

EcoMagnesia Türkiye’yi Temsil Ediyor, Oylarınızla Destekleyin..

National Geographic Halkın Seçimi Yarışması’nda Türkiye’yi  Shell Eco-marathon’da yarışan EcoMagnesia takımı temsil ediyor.
Celal Bayar Üniversitesi EcoMagnesia takımı, National Geographic tarafından düzenlenen Shell Eco-marathon Europe
People's Choice Competition'da (Halkın Seçimi Yarışması)  Türkiye adına yarışıyor.
Celal Bayar Üniversitesi EcoMagnesia takımı; Shell Eco-marathon’a katılan 13 Türk takımı arasında yer alarak rakiplerini geçmeye çalışmıştı..

  Yarışmada kazananlar, 24 Haziran’a kadar süren halk oylamasıyla belirlenecek.
Celal Bayar Üniversitesi EcoMagnesia takımı, geçtiğimiz ay Rotterdam’da katıldığı Shell Eco-marathon yarışmasının ardından Avrupa'da farklı bir platformda daha Türkiye'nin adını duyurmaya hak kazandı. National Geographic tarafından düzenlenen Shell Eco-marathon Europe People's Choice Competition'a (Halkın Seçimi Yarışması) 
ülkemiz adına katılan tek takım EcoMagnesia oldu. Avrupadan kırk takımın yer aldığı yarışmayı halktan en çok oy alan takım kazanıyor. 24 Haziran 2013 tarihine kadar  oylamaya katılınabilinirken bir günde en fazla 3 takım olmak üzere her gün yeniden oy kullanılabiliniyor..
Celal Bayar Üniversitesi EcoMagnesia takımına destek vermek isteyenler aşağıda yer alan linklerden yarışma ve takımlar hakkında bilgilere ulaşarak, oylamaya katılabilirler.
http://environment.nationalgeographic.com/environment/energy/great-energy-challenge/peopleschoice/europe/2013/celalbayaruniversity/
 Oyunuzu aşağıdaki bağlantıda yer alan listede 5.ci sırada 4.cü olarak yer alan Celal Bayar Üniversitesi   EcoMagnesia Takımı'na verebilirsiniz..
Shell Eco-marathon hakkında:
Royal Dutch Shell'in, gençleri geleceğin enerji alternatifleri ile çalışan araçları geliştirmeye teşvik etmek için global çapta düzenlediği  Shell Eco-marathon yarışmasının 29.cusu bu yıl geçtiğimiz Mayıs ayında Hollanda'nın Rotterdam şehrinde gerçekleştirildi. Avrupa'dan 24 ülkeden 183 öğrenci takımının 1 litre yakıt veya 1kWs enerji ile en uzun mesafeyi kat etmek için mücadele ettiği yarışlara 13 Türk takımı katıldı.  Shell Eco-marathon'a Türkiye'den katılan takımlar arasında yer alan ve "Prototip" kategorisinde yarışan Celal Bayar Üniversitesi'den EcoMagnesia takımı da başarılı bir performans sergiledi. EcoMagnesia, 'Tarzan 2' isimli aracıyla, 36 takımın katıldığı "akü beslemeli elektrik" sınıfında 206.82 km/kWh derecesiyle 20'nci oldu.
Not:22.06.2013 22:21 itibariyle Celal Bayar Üniversitesi  7.ci sırada..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..