Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

SEAT Leon SC

VW ailesinin halk otomobili olarak nitelenebilecek iki markasından biri olan Seat, sportif bir modeli daha yollara çıkarıyor.Nispeten hakın alabileceği  spor karakterli
otomobilin adı Seat Leon SC.

SEAT ; iki kapılı ve daha fazla  sportiflik isteyenlere Leon SC versiyonunu sunuyor. SEAT Leon SC 48 bin 750 Türk
Lira’sından başlayan fiyatlarla alıcılara ulaşacak..İspanya’da Yılın Otomobili seçilen Leon SC, geniş ve çekici alıcı renk kartelası ile de rakipleriyle farkını ortaya koyuyor.. Opsiyonel olarak sunulan Panoramik Sunroof , Full LED farlar ve sportif jantlar ile Leon SC sürüş keyfine keyif katıyor. Yeni Leon’un, daha dinamik ve sportif odaklı versiyonu Leon SC, ilk anda tasarımıyla öne çıkarken keskin köşeleri ve dinamik kıvrımları ile bir Spor Coupe’den beklenen kızgın, her an bir aksiyona başlayacak bir  otomobil görünümünde..
 
Leon SC, ilk etapta Türkiye’de 1.2lt TSI 105hp DSG Style, 1.4lt TSI 140hp FR ve 1.6lt TDI CR 105 hp DSG Style motor seçenekleri ile satışa sunuluyor. Leon SC’nin Style paketinde, Bluetooth sistemi, hız sabitleme, 16 inç alüminyum alaşım jantlar standart yer alıyor. Style donanımında, deri ve Alcantara koltuklar, SEAT Ses Sistemi, Navigasyon sistemi, 17 inç alaşım jantlar ve elektrikli panoramik Sunroof opsiyonel olarak sunuluyor.

Dikkat çekici FR logosu, spor süspansiyon, ve alaşım 17 inç alüminyum jantların standart olduğu FR paketinde de Full LED farlar ve navigasyon sistemi de opsiyonel olarak alınabiliyor.

Style donanım paketli 1.2 lt TSI 105 HP DSG 48 bin 750 TL’den başlayan fiyatlar ile alınabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..