Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

VW POLO WRC ve MiCHELiN LATiTUDE CROSS


Dünya Ralli Şampiyonası'nın Yunanistan Akropolis etabında da pilotlar, Michelin teknolojisi ile zafere uzandı. WRC’nin en zorlu yarışlarından olan Akropolis’te, Michelin Latitude Cross H2 lastikleri, sağladığı emniyet, kuvvet ve rekabet  birlikteliğiyle yarışmacıların sorunsuz yarışmalarını sağladı. N7 Volkswagen Polo R WRC aracıyla yarışın kazananı olan Jari-Matti Latvala’nın co-pilotu
Miikka Anttila, finişten sonra Michelin’in mühendislerine olumlu görüşlerle, “Lastikleriniz çok güçlü. Bu tür agresif yüzeylerde her zaman lastiğin hasar görme riski vardır; ancak bu hızlarda bile ralliyi kazanmamızı sağladı, tek bir sorun bile yaşamadık” şeklinde konuştu.
Akropolis, Michelin Total Performans’ın birinci sınıf ifadesi oldu
 
Michelin’in ralli programları yöneticisi Jacques Morelli, etkinlikten sonra şunları söyledii: “Araçlarını podyuma çıkarmayı başaran partnerlerimiz Volkswagen Motorsport, Abu Dhabi Citroën Total WRT ve Qatar M-Sport WRT’yi tebrik ederim. Pilotlar, yağan yağmurda bile Michelin Latitude Cross H2 lastiğinden ne kadar memnun kaldıklarını söylediler. 2013 Akropolis Rallisi, Michelin Total Performans’ın birinci sınıf bir ifadesidir. Çünkü pilotlara sağladığı faydaların kanıtını güzel bir şekilde gözler önüne sunuyor. Michelin’in ralli yarışlarına katılması, büyüyen pazarlar için lastik geliştirilmesini sağlıyor. Asfaltsız yolların hala yüksek bir orana sahip olduğu ülkelerde, sürücülerin güvenliği, üreticilerin daha güçlü ve daha iyi performansa sahip lastikleri sunma becerisine bağlıdır.”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..