Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

GEELY YÜKSELiYOR

Anadolu Grubu'na ait Anadolu Araçlar Ticaret A.Ş.'nin Türkiye distribütörlüğünü yaptığı Geely yükselişte.. Özellikle tasarımıyla ilgi çeken Emgrand modeli bu yükselişte etkili görülüyor.Otomotiv Distribütörleri Derneği /ODD'nin verilerine göre, otomotiv sektörünün Mayıs ayına göre yüzde 9’luk bir




daralma yaşadığı görülürken Geely, Emgrand modelindeki satışlarını yüzde 43 oranında artırmasıyla dikkat çekiyor.

2007 yılında kurulan Anadolu Araçlar Ticaret A.Ş. tarafından satışa sunulan Çin’in en büyük özel otomobil markası Geely, sektörün yükselen yıldızı olmaya devam ediyor. Otomotiv sektörü 2013 yılı Haziran ayı raporları incelendiğinde, Mayıs ayına göre yüzde 9 daralan pazarda yükselen satış rakamlarıyla dikkat çeken Geely’nin Emgrand modeliyle Haziran ayı satışlarını yüzde 43 oranında artırdığı görülüyor.


 

Müşteri sadakatini kazanma hedefiyle olabilecek en düşük fiyata en üst donanım Geely Emgrand otomobilleri müşterilerinin beğenisine sunan Anadolu Araçlar, araçların tüm satış sonrası hizmetlerini de gerçekleştiriyor. 2010 yılında Geely’nin Volvo’yu satın alması ve yapılan teknoloji transferi anlaşması sonucunda 2016 yılında yeni teknoloji ile üretilmiş araçları piyasaya sunacak olan Anadolu Araçlar, bu gelişmeyle beraber yaşanacak dönüşümle büyümesini sürdürmeyi hedefliyor.

2 yorum:

  1. ...birde Kalteye önem verseler....
    bazi sitelerde kullanicilarin sikayetleri okunuyor.Yahu araca biraz kalite verin, helalinden 2-3000 TL fazladan para vermeye haziriz.

    paylasim icin tsk Y.üstad

    Metin

    YanıtlaSil
  2. katılıyorum, Üstad..
    Zira tasarım açısından emsallerindne geri kalır yanı yok. Biraz kaliteyle çok daha iyi olacak..

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..