Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

KiRALIK OTOMOBiLDE DENiZ KONFORU

Karayoluyla denizyolu ve hatta havayolu çoğu zaman buluşuyor. Sevgileri, hayatları bir yerden bir yere beraberce ulaştırıyorlar..Artık, yat ve tekne sahipleri için denizdeki konfor, Almira Car Rental Servicestarafından karaya taşıyor. Sail & Drive projesinin yanı sıra Arkas-Milta Marina Cup’a sponsor olan Almira, denizi sevenlerle Bodrum’dan yola çıkıyor.





20. yıl etkinlikleri çerçevesinde 30 Ağustos-1 Eylül 2013 tarihleri arasında Bodrum’da
gerçekleştirilecek olan Arkas-Milta Marina Cup’ın sponsorları arasında yerini alan Almira Car Rental Services, yılın en görkemli ve başarılı yarışlarından olan Arkas-Milta Marina Cup’ın kazananlarına, ücretsiz araç kiralama ve Sail & Drive hediyeleri Almira Car Rental Services'ten..


Denize ve denizciliğe gösterdikleri destek ile Almira, özel araç kiralama paketleri sunuyor. Almira bir ilki gerçekleştirerek; yat ve tekne sahiplerine tek yön ve saatlik araç kiralama imkanı sunan Sail&Drive projesi ile de büyük ilgi görüyor. Yat veya teknesine ulaşmak için havayolunu kullanan deniz tutkunları, Almira’nın Sail&Drive hizmeti sayesinde lüks araçlarla saatlik ve tek yön araç kiralama imkanına sahip oluyor.


Almira, Türkiye’de ilk kez marinalara özel olarak geliştirilen ve ‘Rotanız neta, konforunuz Almira’sloganıyla hayata geçen Sail & Drive proje, çok özel avantajlar ile hizmet veriyor. Yat ve teknesi ile yolculuk edenlerin karadaki ulaşım ihtiyaçlarına yönelik olarak, saatlik ve tek yön araç kiralama imkanı sağlayan Sail&Drive, fiyat avantajı ile de ön plana çıkıyor. Sail&Drive projesi ile lüks araçlar 49 TL’den başlayan fiyatlarla beklemeden kiralanarak havaalanından marinaya, marinadan havaalanına ya da marinadan diğer bir marinaya kadar konforlu bir şekilde ulaşım sağlanıyor.


Sail&Drive servisi; hızlı, zahmetsiz ve kusursuz ulaşımı sağlamak için konuklarını marina içlerindekiAlmira Car Rental Services / Sail&Drive ofislerinde bekliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..