Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Otomobil Kiralamada Bir Marka; Central Rent a Car


Araç kiralama sektörü her geçen gün daha da büyük bir hale geliyor. Yükselen taleple birlikte şirketler de servis standartlarını yukarılara çekiyorlar. Yerli ve yabancı müşterilere hizmet sunmak için işin detaylarına odaklanıyorlar. Oto kiralama denildiğinde akla ilk düşen şirketlerden biri olan Central Rent a Car'ın Satış ve Pazarlama Direktörü Saniye Yeşilbaş, araba kiralama hizmetleri ve Central Rent a Car’a dair sorularımıza cevap verdi.





Türkiye'de yerleşik bir araç kiralama kültüründen söz edilebilir mi?
Maalesef olması gereken noktadan uzakta. Kiralama şartlarının belirsizliği, özellikle kiralık
araçların sigorta kapsamlarındaki tutarsızlıklar çok zaman ihtiyacı olanların bile araç kiralamaktan imtina etmesine neden olmaktadır. Uçuş noktalarının artması, tatil kültürünün gelişmesi ve araç kiralama sektöründe markalaşmanın gelinmesi ile kiralama kültürünün yakın gelecekte derinleşeceğinden eminiz.

Otomobil kiralama kimi zaman bir lüks gibi algılanabiliyor. Bize günlük araç kiralama fiyatları konusunda biraz bilgi verebilir misiniz?

Özellikle ekonomik uçuşların gelişmesi ile birlikte araç kiralamanın lüks olmaktan çıktığı düşüncesindeyiz. Central olarak kiralık arabafiyatlarılistesi belirlenirlen çok kaliteli ve yeni araçları erişilebilir fiyatlarla sunmak amacındayız. Müşterilerimiz, 2013 model VW Polo Dizel bir aracı internet üzerinden tüm vergiler ve sigortalar dahil 89 TL’ye kiralayabilirler. Yine internet sitemiz üzerinden 2013 model VW Passat Dizel araçlarımızı 150 TL gibi bu sınıf için çok uygun bir fiyatla kullanabilirler. İnternetten üzerinden kiralanan araçlar teslim alma noktalarında bekleme olmaksızın teslim alınabilir. Örneğin interneten kiralanan bir araç Antalya araç kiralama ofisinizden giderek hemen teslim alınabilir. Aynı şekilde İstanbul oto kiralama ofislerinden tercih ettiklerinden gidip araçlarını teslim alabilirler.

Central Rent a Car filosunda ne tür araçlar bulunuyor? Bize araçlarınızla ilgili bilgi verebilir misiniz?

Tüm araçlarımız VW ve Audi markalarından oluşuyor. Bazı özel modeller dışında araçlarımızın tamamı dizel ve filomuzun yaklaşık %70’inin günlük araç kiralamasında çok az bulunan dizel otomatik araçlardan oluştuğunu özellikle belirtmeliyim. Polo’dan başlayarak Golf, Jetta, Passat VW ürün gamının tamamı ile Audi A1, Audi A3, Audi A4, Audi A5, Audi Q5 dizel otomarik araçlarımız tamamı son model olarak kullanıcılarını bekliyorlar.

Detaylı bilgi için www.centraltr.com sayfasını ziyaret edeblirsiniz.

2 yorum:

  1. Araç kiralama hizmetine her geçen gün talep artıyor ve müşteri tarafında en çok talep olan hizmetlerden biri de Havalimanı Araç Kiralama Hizmeti. Havalimanı büro kira bedellerinin yüksek olması nedeniyle havalimanlarında genel olarak global firma hakimiyeti söz konusu. Bu noktada yerli firmalarımız drop hizmeti ile rekabet etmeye çalışıyor.

    YanıtlaSil
  2. Araç kiralamanın fark etmediğimiz bir yanına dikkat çektiniz.Detaylar önemlidir.Alış verişte önce yerli, üretimve yerli firmalar tercih edilmeli diye düşünüyoruz..

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..