Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

CROSSOVER SINIFINDA YENiLiK; S -CROSS

 Suzuki'den atak;  
Yeni SX4 S-Cross 26 Eylül'de Türkiye yollarına çıkıyor..
Türkiye'de  Crossover sınıfına ilk kez giren Suzuki'nin teması;
“Duygu,  Kalite ve Aerodinamik”.S Cross'ta; farklılık, özgürlük ve modern kavramlarını yeniden buluşturan model yenilemesine mesafeli kalan marka;
 her yıl en 2 marka lansmanı yapmak istiyor..
Suzuki Türkiye; 30'uncu yılını yeni Crossover modeliyle kutlarken
dizel, benzinli, manuel, otomatik, 4x4 veya 4x2 olmak üzere bir
çok seçenek,  Suzukiseverlere hitap edecek..


Suzuki Türkiye Genel Müdürü Engin Kubilay; Türkiye'de tek markada en uzun distribütörlük yapan Suzuki’nin, bu yıl 30. yılını kutladığını hatırlattı. 2013 yılının Suzuki için atılım yılı olduğunu belirten Engin Kubilay, şunları söyledi:

“Geçmiş dönemde yeni modeller konusunda biraz muhafazakar kalan Suzuki, 2013 son çeyreğinden başlayarak her sene 1-2 yeni model lanse edecek. Yeni ürün stratejisinin ilk işaretlerini Frankfurt motorshowda yeni SUV konseptimiz olan IV-4 ile gördünüz.

Suzuki yeni model hamlesinin ilk örneği Suzuki SX4 S-Cross olacak. Son çeyrekte 1,300 adet   S-Cross satmayı planlıyoruz. Suzuki Global, başlangıçta ülkemize sadece 350 araçlık bir kota vermişti ancak biz bunu yaklaşık dört katına yükselttik.Bu sene  toplamda 2600 araç satmayı ve Pazar payını en çok artıran marka olmayı hedefliyoruz. 2014 yılı için hedefimiz 5,000 araç satarak %1’lik Pazar payına yaklaşmak olacak.”

Türkiye Pazarı’nda Suzuki’yi hareketlendirmek için çalıştıklarını belirten Suzuki Türkiye Genel Müdürü Engin Kubilay, şunları söyledi: ‘‘S-Cross’u tüm Suzuki ailesi olarak uzun süredir bekliyorduk. Suzuki, zaten 4x4 genlerine sahip bir marka. S-Cross’un da pazarda çok hızlı bir şekilde kendi trendini yaratmasını bekliyoruz.” 

Yeni otomobilimiz 26 Eylül tarihinden itibaren 51 bin 600 TL’den başlayan fiyatıyla satışa sunulacak. Ayrıca SX4 S-Cross, 5 yıl & 150.000 km. garanti hizmeti  verecek. Son çeyreğe SX4 S-Cross ile çok iyi bir giriş yapacağımıza ve kendi satış rekorumuzu kıracağımıza inanıyoruz. Önümüzde yüksek hedeflerimiz var, bundan sonra hız kesmek yok.’’

Sıra Dışı Tasarım Özellikleri 

SX4 S-Cross çekici tasarımı yanında, pazarda rakiplerinden farklılaşacak bir çok üstünlüğe sahip.

En başta, 1600 cc’lik motorlarda SUV segmentinde kısıtlı seçenekler sunulurken, Suzuki SX4  S-Cross rekabetteki en geniş motor ve şanzıman seçeneklerini sunacak. S-Cross’un motor yelpazesi 1.6 Dizel ile 1.6 Benzinli Düz ve Otomotik vites seçeneklerini barındırıyor. Ayrıca hem dizel, hem de benzinli araçlarda 4x2’nin yanında, 4x4 opsiyonu da sunulacak.

SX4 S-Cross;  yeni nesil 4x4 Allgrip teknolojisiyle değişken yol koşullarına mükemmel uyum sağlıyor. Allgrip sisteminde orta konsolda yer alan bir düğmeyle 4 farklı sürüş modunu seçmeniz mümkün. Allgrip sisteminde normal sürüş koşullarında auto modu, daha fazla performans hissetmek için sport modu, karlı yollarda snow modu ve çamurlu yollarda lock modu seçilebiliyor.

SX4 S-Cross; etkin motor teknolojisiyle sınıfının en düşük yakıt tüketimine ulaşmayı hedefliyor. (şehir dışı : 3,8 lt / 100 km)

SX4 S-Cross ayrıca sınıfının en büyük panoramik sunroofuna sahip olacak. Çift kademeli açılabilir panaromik sunroof 56 cm’lik açılma özelliğiyle arka koltukta oturanlara bile bu keyfi yaşatacak.

SX4 S-Cross’ta güvenli bir sürüş için her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş.  Araçta,    7 hava yastığı, ESP, Yokuş Kalkış Desteği, lastik basıncındaki düşüşleri ekrana yansıtan Lastik Basınç Sensörü ve Katlanabilir Pedal Sistemi sunuluyor.

SX4 S-Cross, ayarlanabilir arka koltuk sırtlıkları, üstün kaliteli deri koltukları, koltuk ısıtıcıları ve geniş arka kabini sayesinde tüm yolcular için konforlu bir yolculuk vadediyor. Diğer taraftan 430 litrelik bagaj hacmiyle kendi sınıfında öne çıkıyor.

Bunların yanı sıra SX4 S-Cross, Anahtarsız Giriş ve Çalıştırma sistemi, otomotik vites seçeneğinde direksiyondan kumandalı Vites Değiştirme , Bluetooth handsfree Sistemi, Yağmur Sensörleri,  Otomatik yanan HID farlar, Cruise Control  ve ön & arka Park Sensörleriyle konforlu bir sürüş sunuyor.



Çevre Dostu

SX4 S-Cross ayrıca; özel olarak tasarlanan metalik kristal yeşil gövde boyasıyla da hem çevre dostu özelliğini, hem de “Şehrin içinde doğa, doğanın içinde şehir” temasını ön plana çıkarıyor. Aynı zamanda 115g/km CO2 emisyonu ile sınıfındaki en çevreye duyarlı otomobiller arasında yer alıyor. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..