Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

SiNOP'TA SIRADIŞI 1 YARIŞ YAPILDI!

İstanbul, Ankara gibi merkezlerin dışında; etkinliklerin, yarışların yapılması olumlu..
Sinop geçtiğimiz günlerde 4x4 araçların yarıştığı heyecanlı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı..Türkiye Off Road Şampiyonası’nın 4. Yarışı, Sinop Off Road Kulübü tarafından organize edildi.Yarış büyük ilgi gördü…




Sinop Off-Road Kulübü tarafından, Sinop Valiliği, Sinop Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün katkılarıyla düzenlenen Türkiye Off-Road Şampiyonası'nın 4. ayak yarışları, 11 ilden 22 ekibin katılımı ile gerçekleştirildi.

İskele Meydanı’nda Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger’in verdiği seramonik start ile başlayan organizasyonda, ekipler toplam 81 kilometrelik parkurda 10 etapta mücadele ettiler. Arazi araçlarının zorlu doğa şartları ve birbirleri ile mücadelesi, etapları dolduran kalabalık seyirci kitlesi tarafından heyecanla takip edildi.


 


2 günlük zorlu mücadele sonunda, genel klasman birinciliğini Suzuki Vitara ile Ankaralı Nihat Keskin-Yasemin Toker ikilisi kazanırken, Jeep Cherokee ile İstanbullu Gökhan Yazıcı-Alparslan Yüksel ikinci, Suzuki Vitara ile Samsunlu Batuhan Korkut -Kaya Genç ikilisi de üçüncü oldu.


Sınıf 3'de Nihat Keskin-Yasemin Toker ekibi birinciliği elde ederken, A.Gökhan Yazıcı-Alpaslan Yüksel ikinci ve Zeki Karçaylı-Serkan Birincioğlu üçüncü sırayı elde etti.


Sınıf 2'de Batuhan Korkut-Kaya Genç ekibi birinciliği göğüslerken, Yunus Ayhan-Bilal Karamemiş ikinci ve Bircan Yarıcı-Ali Pertev üçüncü sırada yer aldı.


Sınıf 1'de ise Engin Başkurt-Şükrü Mindioğlu ilk sırada yer alırken, Yılmaz Çetinalp-Levent Demirel ikinciliğin ve Mehmet Vurulmuş-Şaban Vurulmuş da üçüncülüğün sahibi oldular.


Diyojen Otelde düzenlenen ödül töreninde dereceye giren sporcuların kupalarını,Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Osman Coşkun, İl Emniyet Müdürü Şeref Aytekin, Sinop İl Özel İdare Genel Sekreteri Orhan Alpay verdi.


Türkiye Off Road Şampiyonası İZDOFF tarafından 26-27 Ekim tarihleri'nde İzmir'de düzenlenecek olan 5. ayak yarışları ile devam edecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..