Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

CeBIT Bilişim Eurasia ve Ford Kuga

Otomobil ve bilişim yada iletişim ne derseniz deyin, ayrılmaz ikili durumundalar. Artık bir otomobilde navigasyon, internet ve diğer benzeri teknolojiler/özellikler standart olarak yer alıyor.Hele trafik durumunu öğrenmeden yola çıkmak artık büyük bir hata!






Önümüzdeki günlerde Cebit Bilişim Fuarı yapılacak. Fuarda otomobill ve bilişim temalarıda yer alacak..Yeni teknolojilerle otomotiv sektöründe gelecek trendlerini belirleyen Ford, 24-27 Ekim 2013

tarihleri arasında düzenlenecek 14’üncü CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı’nda ziyaretçileri karşılamaya hazırlanıyor. Ford’un en yeni teknolojilerle donatılmış Kuga ve Tourneo Custom modelleri, CNR Expo Fuarı Merkezi’nde 6’ncı salondaki Ford Otosan standında sergilenecek.

Teknoloji gelişimini akıllı sürüş teknolojileri, çevre teknolojileri, kaliteyi artıran teknolojiler ve güvenlik teknolojileri olmak üzere dört ana başlıkta başarıyla bir araya getiren Ford, bilişim fuarında hayat kolaylaştıran teknolojileriyle dikkat çeken ve sınıfında ilklerin temsilcisi olan Kuga’yı ziyaretçilerle buluşturacak.




Ticaret hayatının tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde geliştirilen; lüks, teknoloji ve tasarımı ile ön plana çıkan Tourneo Custom da Ford standındaki yerini alacak.

Ford Standı Sosyal Medya uygulamaları ile eğlendirirken kazandırıyor
Ford standında kuracağı sosyal medya uygulamaları ile teknoloji meraklılarının dikkatini çekecek. Ford standında keyifli vakit geçirecek ziyaretçiler ayrıca, “Ticaretin Makam Aracı Tourneo Custom” ile çektirdikleri fotoğrafları#FordCebitte hashtag’i ile Instagram’da paylaştıkları fotoğrafları Presstagram uygulaması ile standdan basılı olarak alabilecek. Fuar süresinde #FordCebitte hashtagiyle atılan tweet’ler Ford Standındaki Tweetwall’da yayınlanırken, tweet atanlar arasındaki değerlendirmede ziyaretçilere sürpriz ödüller verilecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..