Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

YiNE, YENi DÜNYA ŞAMPİYONU


Aprilia motorsporlarındaki başarısını sürüdürüyor..Dünyanın önde gelen motosiklet markası, teknolojisini dünya şampiyonluklarıyla taçlandırıyor..Son 4 yılda Superbike’da 5 dünya şampiyonu çıkartan Aprilia, yarışlarda İtalyan gururu. 20 yılı aşkın bir süredir 52. defa dünya çapında bir ünvan kazanmanın gururunu yaşıyor.






Farklı özelliklere sahip parkurlarda ve değişken koşullarda sürekli olarak önemli sonuçlar alan
Aprilia, bu başarısını tasarımındaki mükemmelliğe borçlu. Aprilia’nın, Dünya Superbike Yarışları’nda yeni bir sayfa açtığı macerası 2009’da yenilikçi RSV4 modelinin geliştirilmesine dayanıyor. Yıllar boyunca elde edilen yarış deneyiminden gelen özel 65 derecelik V motoru ve şasisi ile Aprilia Superbike süper spor motosikleti dünyasında bir kilometre taşı haline geldi.


Acemilik yılında dahi galip gelebilen RSV4, girdiği tüm şampiyonalarda üstün sonuçlara imza attı. Böylece Aprilia, dünya çapında toplamda 52 ünvana (MotoGP’de 38, Superbike’da 5, off-road branşlarında 9) sahip oldu ve bu onu motosiklet yarışmalarında en çok galibiyete sahip markalardan biri yaptı.


Aprilia Yarış Müdürü Romano Albesiano, bu sonuca dair görüşlerini şöyle dile getirdi; “Markalar Şampiyonluğu ünvanı birçok yönden son derece değerli bir ödül. Bu ünvan yıllardır kulvarlara hakim olan RSV4’ümüzün tasarımındaki mükemmelliği bir kez daha ödüllendirildi. Benim için bu yıl ayrı bir öneme de sahip; mühendislerimiz kısa bir süre önce RSV4 sokak versiyonunu geliştirdi, bu çalışmanın ardından dünya çapında bir ünvan daha kazanmasını izlemek çok heyecan verici. Sürücülerimiz, Laverty ve Guitoli’nin yanı sıra uydu Althea Ekibi ile Red Devils’in gösterdiği tutarlı performans, Aprilia’nın Markalar Sıralamalarını ilkinden sonuncusuna kadar yarışları elimizde tutmamızı sağladı. Her iki resmi sürücümüzün de son yarışa kadar Sürücü Ünvanı için yarışmasına olanak verdi.

Yeni nesil süper spor motosikleti olan RSV4, İtalyan motor teknolojisi için bir gururdur. Her gün yollarda insanları kendine hayran bırakan ve kulvarlarda galibiyet elde eden tamamen İtalyan bir cevherdir. Bu galibiyeti, bu olağanüstü projenin her seviyesinde çalışmış arkadaşlarımıza armağan ediyoruz.”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..