Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

OTOMOBiL FUARl'NDA YENi BiR KONSEPT


Amerikalı Ford, Yeni Edge ile Los Angeles Fuarı’nda otomobilseverlerin karşısına çıktı. Amaç, EDGE’in yeni versiyonu, Kuga ve Ecosport ile beraber SUV segmentindeki ürün gamını tamamlamak..İşçilik kalitesi ve dinamik tasarımla





beklentileri fazlasıyla karşılayan araç, teknolojik özellikleriyle de öne çıkıyor..Ford Edge, markanın bu segmentte Avrupa'daki en büyük aracı..

Ford Edge Konsept’in dış çizgileri, titiz bir estetik anlayışıyla şekillendirilmiş akıcı ve çevik hatlara sahip. Güçlü omuz çizgisi, aracın durağan haldeyken başlangıç çizgisindeki koşucu görünümünü ortaya çıkarıyor. Geriye doğru eğimli ızgara, kaportanın güçlü ve kompakt şeklini vurguluyor.




Edge Konsept’in yeni yüksek teknoloji ürünü Aktif Ön Izgara Kapakçıkları, ideal motor çalışma sıcaklığını korumak ve aerodinamik verimliliği azamiye çıkartmak için motor sıcaklığına bağlı olarak otomatik açılıyor ve kapanıyor. Ön tamponun alt kısmında yer alan benzersiz hava perdeleri, havayı, aracın önünden, ön tekerlek yuvalarına doğru dışarıya ve oradan aşağıya aracın yan tarafına doğru yönlendiriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..