Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Focus ST, Pagani Huayra ve BMW 507'li GRAN TURİSMO 6; Piyasada

Gran Turismo® serisinin 6. oyunu 
 6 Aralık'ta piyasaya sunuldu.
Sunumdan önce yeni oyun için bir turnuva düzenlendi.
 The Game'de yapılan organizasyonda, ilk sırayı Kaan Özdoğan, ikinciliği Burak Erten, üçüncülüğü ise Dünya Yıldızı aldı. İlk test sürüşü ise  Red Bull sporcuları Yağız Avcı ve Bahadır Gücenmez’in de yer aldığı etkinlikte yapıldı.Dünyanın en çok satan simulator oyunu olan  Gran
Turismo, GT6’yla  15'ci yılını kutluyor..Oyunun garajında; 
1200'den fazla yeni ve klasik otomobil yer alıyor.
2013 model Ford Focus ST,  2011 model Pagani Huayra, 1957 model BMW 507 önemli otomobiller; Mercedes benz, Audi gibi önde gelen markalar oyuncu tarafından seçilmeyi bekliyor!
Dünya üzerindeki 100 farklı pist heyecana sahne olurken, otomobiller de olduğu gibi pistlerde istendiği vakit tekara tasarlanabiliyor, düzenlenebiliyor..
Gran Tourismo 6 ile ilgili diğer ayrıntılar şu şekilde;
Performanslarını en ince ayrıntısına kadar geliştirmek isteyen oyuncular ise Veri Kaydedici sistemini merakla bekleyecek. Gelecek bir güncellemeyle eklenecek bu özellik, oyun tekrarının kaydedilmesiyle hız, motor devri, gaz tepkileri, vites ve direksiyon açılarının grafik olarak görüntülenmesini sağlıyor. Bu detaylı bilgilerle nerede zaman kaybettiğiniz görebilecek ve her turda zamanınızı iyileştirebileceksiniz.
Oyundaki araçları ve pistleri en mükemmel şekilde sanal dünyaya aktarabilmek için kullanılan teknoloji, şimdiden başarısını kanıtlamış Gran Turismo 5’in teknolojisinden bir adım önde. Yeni fizik simülatörü, yeni aerodinamikler, yüksek çözünürlüklü rendering ile süspansiyon ve lastik modellemeleri, araçların çok daha iyi görünmesi ve daha gerçekçi tepkiler vermesi anlamına geliyor. GT6’yı bir kez denediniz mi, artık geri dönüş olmayacak.

GT6 farklı oyun modları sunuyor. Hızlı Oyun Modu, sanal pilotlara karşı yarışma, tek kişilik zamana karşı yarış, drift mücadelesi ve bölünmüş ekranda iki kişi oynayabilme imkânı sunuyor. GT takipçilerinin favorisi Kariyer Modu (Eski adıyla GT Modu) ise oyunculara giriş seviyesinden başlayarak aynı gerçek hayattaki bir pilot gibi daha kıdemli yarış lisanslarıyla yollarına devam etme şansı veriyor. Bu durum, GT6’nın yeni yıldız sistemiyle gerçekleşiyor. Yarış kazandığınızda oyun içi krediyle ödüllendiriliyorsunuz ve oyunda ilerlediğiniz zaman Goodwood Festival of Speed’e davet edilme gibi özel etkinlikler oynanabilir hale geliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..