Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Toyota FT-1, yarış meraklıları ve otomobilseverlerin gözdesi

Gelecekte ki otomobilleri, önce filmlerde, sonra bilgisayar oyunlarında, fuarlarda ve en son yollarda görüyoruz..En çekici ve sportif konsept otomobillerden biri olan Toyota FT-1 konseptini Play Station®3 'te de olsa, şimdilik keyfini çıkararak kullanmak mümkün...
GT86'nın izinden giden yeni otomobil, otomobilseverler ve oyun meraklılarının gözdesi oldu...

Toyota’nın “geleceğin otomobili” olarak lanse edilen konsepti FT-1 modeli, PlayStation®3’ün Gerçek Sürüş Simülatörü Gran Turismo 6’dan indirilebiliyor. Dijital ortamda eşsiz sürüş keyfini yaşayanlar, heyecan ve performansa tanıklık ediyorlar.
Future Toyota 1 (FT-1)konseptini PlayStation®3′ün gerçek sürüş simülatörü Gran Turismo 6 üzerinde indirip kullanmak artık mümkün olacak. Geleceğin Toyota’sı olarak adlandırılan ve Detroit Motorshow’da konsept olarak tanıtılan FT-1, yarış meraklıları ve oyun severlerin şimdiden gözdesi olmaya başladı. Bu üstün spor otomobili dijital ortamda test etmek isteyenler, heyecan, tutku ve performansı FT-1’de bir arada yaşıyorlar.

Future Toyota 1 (Geleceğin Toyota’sı 1) olarak adlandırılan konsept otomobil Toyota’nın arzu edilen otomobiller üretme isteğinin bir ürünü. Supra ve Celica modellerinin ruhunu canlandıran GT86’dan sonra çalışmalarına iki yıl önce başlanan konsept FT-1, çok gösterişli bir coupe olarak dikkat çekiyor. İçeride bulunan F1 stili direksiyonuyla FT-1 konsepti, oldukça kaslı bir GT-86’nın izlerini de taşıyor. Konsept FT-1’in A-sütunları viraj görüşünü arttırırken, minimalistik olarak dizayn edilen iç mekanda bulunan delta şeklindeki görüş alanı sürücünün dikkatini yoldan ayırmamasına yardımcı oluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..