Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Trafikte doğru araç kullanmayı öğrenmek isteyenlere

Uluslararası platformlarda en başarılı pist yarışçımız Can Artam'ı, bu kez gerçek yarış otomobilleriyle deneyim kazandıran Motorsport Academy'de görüyoruz.. Basketbol, snowboard, kürek ve tenisle de uğraşan, ülkemizin ilk uluslarası pist ve profesyonel yarışçsısı konumdaki Artam, geçen senen kısa adı BOM olan


Motorsport Academy


 Borusan Otomotiv Motorsport takımıyla uluslararası binek otomobiller şampiyonasında BMW markalı otomobillerle yarışmıştı.Şimdi ise sürüş tecrübelerini Caterham markasıyla; trafikte doğru otomobil kullanmak, keyif dolu deneyimleri yaşamak isteyenlere sunuyor..





Otomobil severlere gerçek yarış otomobilleriyle sürüş deneyimi ve heyecanı yaşatacak Türkiye’nin ilk otomobil sporları akademisi faaliyetlerine başladı. Uluslararası alanda elde ettiği başarılarla adını duyuran ilk Grand Prix pilotumuz Can Artam tarafından kurulan Motorsport Academy, yarış otomobilleriyle sürüş keyfi ve unutulmaz bir deneyim yaşama fırsatı sunuyor. Akademi, programlarına sevdikleriyle katılmak isteyen otomobil tutkunlarına, amatör yarışmalar ve gruplara özel organizasyonlar da düzenliyor. 

 



Yarış otomobili kullanmanın püf noktalarını birebir Can Artam’ın verdiği eğitimlerle sunan akademi, şirketlerin çalışanlarına ve yöneticilerine yönelik özel motivasyon ve takım çalışması programları da organize ediyor. Akademi şirketlere yönelik düzenlediği programlarla keyif dolu deneyimler yaşama fırsatı sunarken, çalışan motivasyonunun üst düzeye çıkarılmasına ve ekip içi iletişimin güçlendirilmesine öncülük ediyor. Eğitimleriyle bilgisi ve tecrübesi ne olursa olsun her kesime hitap eden akademi, trafikte doğru araç kullanmak isteyenlere de ev sahipliği yapıyor.
Gerçek otomobillerle sürüş deneyimini yaşamak isteyenler, akademi ve programları hakkında daha detaylı bilgiye www.canartammotorsportacademy.com web sitesi üzerinden ulaşabiliyor.



Türkiye’nin ilk uluslararası pist yarışçısı ve ilk profesyonel otomobil yarışçısı olan Can Artam, 1981 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. ABD’de uluslararası işletme eğitimi gördü. Lisanslı basketbolcu olan ve snowboard Türkiye birinciliklerinin yanı sıra İsviçre, Fransa ve ABD’de birincilikleri ve dereceleri bulunan Artam, amatör düzeyde kürek ve tenis ile ilgilendi. Güney Amerika Karting Şampiyonluğu bulunan Artam, 2001’de Silverstone Racing School’u birincilikle, 2002 yılında ise Skip Barber Racing School’u ikincilikle tamamladı. FIA Dünya Şampiyonaları’nda puan alan ilk Türk yarışmacı olan Artam, dünyanın en büyük ve prestijli organizasyonlarından Formula 1’in Türkiye’ye gelmesine ve ülkemizin tanıtımına öncülük etti ve büyük katkı sağladı. 2013 sezonunda Türkiye’deki tüm pistlerde en iyi derecelerin sahibi ve 2013 Türkiye Şampiyonu oldu. Formula 1 pilotu olmaya tek aday ve F1 takımlarında test pilotluğuna kadar yükselmiş Formula 1 pilotu olmaya en yakın isim olan Artam, evli ve bir çocuk babasıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..