Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Vespa, Piaggio, Aprilia ve Moto Guzzi yeni modellerini tanıtıyor


Dünyanın ve İtalya'nın, simge haline gelen sempatik markası Vespa, en yeni modelini Eurasia Motosiklet Fuarı’nda, tanıttı. Vespa , yeni modelini beyaz, bronz, siyah, kırmızı, gece mavisi ve açık mavi renkleriyle sunuyor.İlk modellerinden bu yana, genel tasarımını koruyan marka, renkleriyle ve teknolojisiyle de motosikletseverlerin gönlünde taht kuruyor.Araçta, göze hoş gelen renklerden başka, 


 Yeni Vespa



marka yazısı göze çarpıyor.Motosikletin önünde sol üstte el yazısıyla Vespa, ortasında ise Piaggio markaları yer alıyor. Piaggio, Vespa ilişkisi;

Land Rover - Range Rover'in durumuna benziyor.Piaggio marka olduğu gibi aynı zamanda Vespa'yı imal eden firmanın adı.







Piaggio&C.S.p.a'nın, Türkiye genel distribütörü Ferco Motor, 417 metrekarelik bir alanda Vespa, Piaggio, Aprilia ve MotoGuzzi markalarının sevilen motorlarını ziyaretçilerle buluşturdu. Motosiklet tutkunlarının tümünün kendilerine uygun bir motor bulabileceği standıyla dikkat çeken Ferco Motor, Vespa’nın, en yeni modeli olan Primavera modelini Türkiye’de ilk kez fuarda sergiledi.







Yenilenen teknolojisi ve gelişmiş tasarımıyla Vespa Primavera

Tüm dünyada bir tasarım ikonu olarak kabul edilen Vespa’nın, ilki 1968 yılında piyasaya sürülen Primavera modeli, teknolojide çığır açan özellikleriyle motosiklet dünyasına geri döndü. Çevreci özellikleriyle mevcut küçük gövdeli modellerden ayrışan Primavera, enerjiyi verimli kullanıyor, sahip olduğu led gündüz farları ve arka lambaları, yol bilgisayarı, geliştirilmiş yakıt tüketimi ve azaltılmış emisyon oranları ile fark yaratıyor. Miras aldığı neşeyi koruyan model, Monte Bianco Beyazı, Gece Mavisi, Ejder Kırmızısı, Crete Senesi Kahverengisi, Marechiaro Açık Mavisi ve Volkan Siyahı olmak üzererenk seçenekleriyle dikkat çekiyor. Zevkinize uygun bir kombinasyon yapmanızı kolaylaştıran üç özel sele rengi seçeneği bulunuyor. 11" alaşımlı tekerlek jantları ise tamamen yeni ve beş jant teli geleneğinden uzaklaşmadan klasik Vespa tasarımını yeniden yorumluyor.




Hiperspor Motosiklet; Aprilia RSV4

Fuarda sergilenen Aprilia RSV4 modeli tasarım ve işlevin nasıl mükemmelce bir araya getirildiğini gözler önüne serdi.İtalyan Aprilia’nın mühendisleri tarafından, pistlerde kazanılan zaferler ışığında geliştirilen Aprilia RSV4 R modeli, sahip olduğu üstünkompaktlık ve ultra-teknolojik fonksiyonlarıyla sürücüsüne kişisel sınırlarını devamlı yükseltme olanağı sağlıyor. Dünyanın ilk tam ölçekli üretim motosikleti olan Aprilia RSV4, motosiklet dengesini optimize eden oturma yerinin altına yerleştirilmiş yakıt tankı iletankın boş ve dolu olduğu zamanlarda sürüş farklılığını ortadan kaldırıyor. Pazarda sunulan sistemler arasında en itibarlı fren sistemine sahip olan Aprilia RSV4, hiperspor motosikletleri dünyasına bir değişim rüzgarıgetiriyor.






Efsane Moto Guzzi V7 serisinin tek spor modeli Racer da fuardaydı




1967 yılında, efsanevi Giulio Cesare Carcano tarafından tasarlanan Moto Guzzi V7'nin sınırlı sayıda üretilen serisi V7 Racer ise özel yapım motosiklet meraklılarını Ferco Motor standına çekti.


Modelde özellikle yan panellerde, gaz pedalı korumalarında, susturucu montaj dirseklerinde ve şık deri kayışla süslenen krom kaplamalı benzin deposunda el işçiliğinin üstün kalitesi ön plana çıkıyor. Modeli koleksiyonerler için değerli kılan bir diğer özelliği ise sınırlı sayıda üretildiğini gösteren numaralı üretim plakası. İşçiliği, tasarımı ve fonksiyonlarıyla V7 Racer, motosiklet fuarının en seçkin ürünlerinden biri oldu.






“Seyahat Eden Oturma Odası” Piaggio X10

Maxi Scooterkonseptinin yaratıcısı İtalyan Piaggio’nun “Seyahat Eden Oturma Odası” adını verdiği GT gamdaki motoru X10 da fuarın dikkat çekici ürünlerinden biri oldu. Motosiklet tutkunları için İtalyan zarafeti ile maksimum sürüş konforunu bir araya getiren model, Scooter dünyasında bir ilk olarak gidonlardaki arkadan ışıklandırmalı kumandalara sahip. Bu özellik, özellikle gece sürüşlerinde maksimum emniyet sağlıyor



Piaggio Mp 3 Yourman 


 



3 tekerli Piaggio


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..