Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Fuarın en ilgi çeken motorları; TT'den

TT Motor, Avrasya Motosiklet ve Bisiklet Fuarı'nda en çok ziyaretçisi olan bir standa sahip.Fuarın açıldığı ilk gün ve ilk saatlerde oradaydım.Standta TT Custom Choppers armasına sahip birbirinden çekici ve başrol oynamış motosikletler sırayla dizilmiş, ziyaretçileri bekliyordu. Bu arada motosikletlerin son bir kez kontroleri, parlatma işlemleri yapılırken standın gülleri olan mankenlerin makyajları da stand içinde gerçekleştirildi.
 TT Motors



 Bu sıradışı, bir o kadarda ilginç motosikleletin yanında Harley  Davidson markalı trike denilen 3 tekerlekli otomobili andıran motosikletlerde sergilendi.




Fütürist ve elektrikli otomobil projeleriyle gündemden düşmeyen iş adamı Alphan Manas,
 Tarhan Telli'nin motosikletlerini dikkatle inceledi.


 Alphan Manas






İlerleyen saatlerde uluslararası konuklar vardı.Hindistanlı olabileceğini tahmin ettiğim misafirleriyle,  samimi bir şeklide illgilenen Tarhan Telli, 


 TT Motor'un konukları


önümüzdeki günlerde ortak projeler, yeni araç veya Hindistan başta olmak üzere farklı ülkelerde satış noktaları şeklinde yeni haberler duymamıza sebep olabilir.




Daha önce Hindistan ve Suudi Arabistan'dan üretim teklifleri alan TT Motor, yeni fabrikasında elektrikli küçük bir otomobil imalatı yapmak istiyor.





Kişiye özel olarak imal edilen iki tekerlekli taşıtlar ve geleceğe dönük projeleriyle gündeme sık sık gelen şirket, şu anda Mecidiyeköy'de üretim yapıyor.











Unutmadan, TT Motor yeni ortaklarıyla beraber Gebze Sanayi Bölgesi'nde (Gebze Taysad)
10 000 metrekarelik yeni fabrikasında, Temmuz 2014 tarihinde yerli üretime geçmek istiyor.
Tarhan Telli'nin ortakları ise Brightwell Holding’in sahibi fütürist Alphan Manas ile FerMas'ın eski Genel Müdürü Orhan Ülgür.Alphan Manas'ın daha önce işbirliği yaptığı firmalardan birinin de yeni ortak olarak gelmesi mümkün görünüyor.Hedefte, yeni motosikletlerle beraber belki yerli otomobil de olabilir.Elektrikli motor konusunda ar-ge çalışmaları ve bir pil şirketinin alınmasıda amaçlardan biri.

.












Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..